Millionærdatter funnet død på Mallorca

- Vi er alle helt knust.

OMKOM: Josie Clacher (18) ble funnet i et basseng på Mallorca. 18-åringen ble erklært død på stedet. Foto: NTB Scanpix
OMKOM: Josie Clacher (18) ble funnet i et basseng på Mallorca. 18-åringen ble erklært død på stedet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Tirsdag morgen ble en ung britisk kvinne funnet død i et basseng i en luksusvilla på ferieøya Mallorca i Spania. Onsdag ble den omkomne identifisert som 18 år gamle Josie Clacher.

Josies mor, Rachel Clacher, er en av grunnleggerne av teleselskapet Moneypenny. Hovedsakelig tilbyr selskapet telefonsekretærer til bedrifter, og er trolig verdt over 100 millioner pund - som tilsvarer over én milliard kroner.

«Vi er alle helt knust som følge av denne tragiske hendelsen, og våre tanker og bønner går til familien i denne sørgelige tiden», uttaler en talsperson for selskapet, ifølge Sky News.

Ferierte med familien

18-åringen ferierte med familie og venner på Mallorca, deriblant sin egen mor.

Josie har trolig tatt seg en svømmetur etter å ha vært ute med venner, melder The Times. Omkring klokka 07.00 tirsdag morgen skal en nabo ha varslet nødetatene etter å ha hørt roping fra bassengområdet.

Hun ble umiddelbart hentet opp fra bassenget. Helsepersonell utførte livreddende førstehjelp, men livet sto ikke til å redde.

18-åringen ble erklært død på stedet.

Obduksjon

Josie var en av tre søstre, og var elev ved den prestisjefylte kostskolen Moreton Hall i Shropshire, melder The Telegraph.

Storbritannias utenrikstjeneste opplyser at det vil bli utført en obduksjon av den omkomne i nær framtid.

«Vi bistår familien til en britisk kvinne som omkom på Mallorca, og er i kontakt med britiske myndigheter», uttaler en talsperson for utenrikstjenesten.

Kjent skikkelse

Mora Rachel Clacher er en kjent skikkelse i britisk offentlighet. Tidligere i år var navnet hennes å finne på en eksklusiv gjesteliste til dronning Elizabeths bursdagsselskap.

Teleselskapet Moneypenny benyttes har lokaler i både Storbritannia, New Zealand og USA, ifølge BBC. Clacher har også etablert Moneypenny Foundation, en veldedig organisasjon som tilbyr jobbtrening til unge mennesker som sliter med å komme seg inn i arbeidslivet.

LES OGSÅ: Sørger over tapet av milliardær­parets barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer