STORFAMILIE: Michelle og Jim Bob Duggar har 19 barn. Nå ønsker de seg nummer 20. Foto: Doug Meszler / Splash News/ All Over Press
STORFAMILIE: Michelle og Jim Bob Duggar har 19 barn. Nå ønsker de seg nummer 20. Foto: Doug Meszler / Splash News/ All Over PressVis mer

Michelle (47) ønsker seg barn nummer 20

- Vi hadde elsket å få flere barn.

UVANLIGE FORELDRE: Ikke mange er som Michelle og Jim Bob. I en alder av 47 vil Michelle nå bli gravid igjen. Foto: REX/Patsy Lynch/All Over Press
UVANLIGE FORELDRE: Ikke mange er som Michelle og Jim Bob. I en alder av 47 vil Michelle nå bli gravid igjen. Foto: REX/Patsy Lynch/All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Michelle Duggar (47) og ektemannen Jim Bob har gjort seg bemerket med sine 19 barn i TLC-dokumentarserien «19 Kids and Counting».

Men selv om Duggar har vært gjennom flere fødsler enn de aller fleste i verden, ser hun ikke ut til å være ferdig helt ennå.

I en forsmak på en ny episode snakker hun nå ut om at hun ønsker å bli 20-barnsmor, mens hun er en tur hos en fruktbarhetsekspert.

- Vi skal bare sjekke om jeg er i fysisk god nok form. Vi hadde elsket å få flere barn om Gud ønsker å gi oss flere. Jeg vil bare se om jeg er klar til å unnfange en baby før det eventuelt skjer, sier hun ifølge UsMagazine.com.

Dersom det ikke skulle la seg gjøre, er det imidlertid ingen krise for Michelle.

- Hvis jeg er på det stadiet i livet der vi ikke kan få flere, så er det fint. Jeg kan leve med det, forteller hun til Dr. Paul Wendel i episoden.

Sist gang hun var gjennom en fødsel var i 2010, og da holdt det på å gå galt. Michelle var nær døden av svangerskapsforgiftning.

Året etter ble hun gravid igjen, men mistet sitt ufødte barn i uke 19. Nå er det tre år siden hun sist var gravid, og det er det lengste hun har gått uten barn i magen siden den aller første graviditeten.

LES OGSÅ: TV-stjerner mistet sitt 20. barn