Sterk historie:

Måtte amputere etter gynekolog-besøk

– Jeg kunne ikke forstille meg et liv uten begge beina, sier Elin.

REDD: Rune fryktet å miste sin kjære Elin da hun fikk multiorgan-svikt mens hun lå på sykehuset. Foto: Espen Solli/Se og Hør
REDD: Rune fryktet å miste sin kjære Elin da hun fikk multiorgan-svikt mens hun lå på sykehuset. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer
Publisert

Elin Bjerke Halvorsen (52) fra Holmestrand i Vestfold er ved godt mot. Livet har ikke vært så mye å le av det siste året, men hun er glad for at hun tross alt har et bein i behold.

Se og Hør har tidligere fortalt om Elin som måtte amputere det ene beinet før jul i fjor. Rett fra ferie. For et år siden var hun plaget av kraftige menstruasjonssmerter og blødninger.

Dagen etter at hun og ektemannen Rune Halvorsen (50) hadde kommet hjem fra ferie i Bulgaria fikk hun time på gynekologisk avdeling ved Sykehuset i Vestfold i Tønsberg.

- Jeg har vært til flere regelmessige gynekologiske undersøkelser tidligere, så jeg gruet meg ikke, forteller Elin.

Voldsomme smerter

Men kort tid etter undersøkelsen fikk hun voldsomme smerter.

- Det kjentes ut som om noen hadde lagt igjen en hjulvisp i kroppen min. Det var som noe boret seg stadig lenger inn. Det var grusomt vondt!

Da hun kom hjem ble smertene verre og verre, og dagen etter ringte hun sykehuset.

- Jeg fikk vite at dette ikke var uvanlig etter denne typen undersøkelse. Jeg slo meg til ro med det, men nesten to døgn senere hadde jeg så vondt at jeg gikk krokbøyd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer