Magdalena (2) røyker og drikker kaffe

- Jeg ante ingenting før jeg så videoen av henne på nettet, sier den lille jentas sjokkerte pappa.

Publisert
Sist oppdatert
FORSYNER DATTEREN MED KAFFE: I videoen kan man se Magdalenas mor og en venninne forsyne to-åringen med kaffe. Foto: All Over Press
FORSYNER DATTEREN MED KAFFE: I videoen kan man se Magdalenas mor og en venninne forsyne to-åringen med kaffe. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: To år gamle Magdalena Burulea fra Romania har sjokkert tusenvis av mennesker etter at en video hvor hun røyker og drikker kaffe ble lagt ut på internett. Nå kan Seoghør.no vise videoen eksklusivt for Norge.

Jentas pappa Gabriel Buruela sier skrekkbildene kom som en overraskelse på ham. Han legger all skyld på jentas mor, hans eks-kone Elena Ursu.

- Jeg dro til Østerrike for å jobbe. Jeg sendte penger hjem hver måned til familien min. Men en dag ble jeg sjokkert da jeg leste en rumensk nettavis.

- Jeg trodde ikke mine egne øyne, da jeg skjønte at det var min datter på bildene, sier han ifølge Central European News.


Enkelte utenlandske medier mener sigaretten på bildet er en såkalt elektronisk sigarett, men det er ikke kjent om dette stemmer.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Hun skal flere ganger be jenta røyke og å ta i mot kaffen hun blir tilbudt.

Gabriel Buruea skal kort tid etter at videoen ble kjent ha bedt om skilsmisse fra kona.

Retten tilkjente dem delt omsorgsrett, men etter at skilsmissen var gjennomført skal moren ha vist stadig mindre interesse for datteren, ifølge Central European News.

Rumenske barnevernsmyndigheter skal til slutt ha fått så mange bekymringsmeldinger, at de bestemte seg for å gi Gabriel hele omsorgsretten.

Elena har også blitt forhørt etter anklager om barnemishandling etter at skandalevideoen ble kjent, men siden politiet ikke har mottatt noen anmeldelse,  har hun ikke blitt straffeforfulgt.

LES OGSÅ: Dødsdømte Samantha ble gift - og bestemor

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer