Løpetalent (21) døde

Et tragisk dødsfall ryster amerikansk collegesport.

DØDE: Sarah Schulze (21). Foto: Privat/SarahSchulze.com
DØDE: Sarah Schulze (21). Foto: Privat/SarahSchulze.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

21 år gamle Sarah Schulze døde onsdag 13. april. Det bekrefter familien i en uttalelse. Schulze tok sitt eget liv, forteller familien.

«Å balansere friidrett, skole og hverdagens krav overveldet henne i et enkelt, desperat øyeblikk. I likhet med dere, er vi sjokkerte og sorgtunge mens vi holder fast på alt det Sarah var», heter det i uttalelsen.

21-åringen løp for universitet i Wisconsin, som også sender sine kondolanser.

«Vi uttrykker vår dypeste medfølelse og kondolanser til Sarahs familie, venner og Badger-lagkamerater i denne utrolig vanskelige tiden», skriver skolen.

Hun konkurrerte i både bane- og terrengløp og oppnådde akademiske «Big Ten»-utmerkelser i 2020 og 2021, skriver nyhetsbyrået AP.

Familien skriver at de også kommer kunngjøre en stiftelse som vil bli etablert for å fortsette å støtte sakene som var viktigst for Schulze.

DØDE: Den populære TikTokeren Kassidy Pierson tapte kampen mot kreften etter at hun ble diagnostisert for seks år siden. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

LES OGSÅ: Døde brått - dette er dødsårsaken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer