Lille Timmy er født uten armer

Men det stopper ikke den livsglade unggutten i å leve et normalt liv!

SEOGHØR.NO: Timmy Bannon (9) har akkurat som sin mamma Linda (35) det sjeldne syndromet Holt-Oram.

HOPPER I DET: Selv om Timmy Bannon ikke har armer, elsker han å svømme, og har ingen problemer med å holde seg flytende i vannet. Foto: Bulls
HOPPER I DET: Selv om Timmy Bannon ikke har armer, elsker han å svømme, og har ingen problemer med å holde seg flytende i vannet. Foto: Bulls Vis mer

Det kjennetegnes ved manglende knokler i armer og hender, og i 75 prosent av tilfellene medfører det også en hjertelidelse.

Det stopper imidlertid ikke familien fra Chicago i USA å klare seg helt ved egen hjelp.

Se video av Timmy og Linda øverst i saken.
 
– Jeg har lært Timmy alt. Han klarer det meste, kanskje med unntak av å sykle. Men kjenner jeg ham rett, får han snart til det også, forteller moren Linda til bladet Closer.


Da hun ble gravid visste de at det var 50 prosent risiko for at barnet ville arve hennes lidelse. Ultralyden bekreftet deres bange anelser.

Det viste seg også at sønnen hadde hull i hjertet ved fødselen.

– Vi har bestemt oss for ikke å få flere barn. Vi vil ikke risikere at barnet fødes med de samme hjerteproblemene, selv om Timmy er frisk og rask i dag, forteller Linda til bladet.

Se video av Timmy og Linda øverst i saken.

LES OGSÅ: Ute av sykehuset

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.