Eliza Fletcher

Likfunn etter bortføring av milliardærarving

Læreren Eliza Fletcher (34) ble tvunget inn i et kjøretøy og bortført da hun jogget i Memphis fredag.

BORTFØRT: Milliardærarving Eliza Fletcher skal ha blitt bortført da hun jogget grytidlig fredag morgen. Foto: Memphis Police Department via AP
BORTFØRT: Milliardærarving Eliza Fletcher skal ha blitt bortført da hun jogget grytidlig fredag morgen. Foto: Memphis Police Department via AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Politiet i Memphis opplyser at de fant et uidentifisert lik da de lette etter Fletcher.

«Identiteten til denne personen og dødsårsaken er ikke bekreftet på det nåværende tidspunktet. Etterforskningen pågår», skriver Memphis-politiet på Twitter.

Politiet har siktet Cleotha Abston (38) for bortføringen, men Fletcher er fortsatt forsvunnet. Han ble også dømt for en annen kidnapping i november 2001 og løslatt fra fengsel i november 2020.

Nå er han siktet for bortføring igjen, skriver CNN.

KIDNAPPET: Den bisarre historien om Jan Brobergs to kidnappinger sjokkerer seere. Video: Netflix Vis mer

- Fysiske bevis

Tobarnsmoren var ute og jogget klokken fire om morgenen fredag da en svart SUV kjørte forbi henne, ifølge bilder fra et overvåkingskamera.

Det viser også at en mann går ut av kjøretøyet og løper raskt mot Fletcher og tvinger henne inn i bilen. Bilen med mannen og Fletcher blir så stående stille i fire minutter på en parkeringsplass før den kjørte av gårde.

Politiet har funnet fysiske bevis for at hun ble påført alvorlige skader, ifølge rettsdokumenter CNN har fått tilgang til. Politiet mener også at de har beviser som knytter den siktede til åstedet.

Den siktede skal etter planen i fengslingsmøte tirsdag.

RYSTET: Den amerikanske realityprofilen Masika Kalysha hevdet at hun ble kidnappet og banket opp. Så kom sannheten frem. Video: Rød Løper Vis mer

Førskolelærer

Fletcher er barnebarnet til den avdøde Memphis-milliardæren Joseph Orgill III. Familien har nå utlovet en dusør på 50.000 dollar (om lag 500.000 kroner) for informasjon som fører til en arrestasjon i saken, ifølge den lokale TV-kanalen WHBQ.

Fletcher jobbet som førskolelærer på St. Mary's Episcopal School.

«I samarbeid med myndighetene ber vi om din hjelp til å finne vår kjære førskolelærer Liza Fletcher. Sammen med Fletcher- og Wellford-familiene ber vi for at Liza kommer trygt tilbake», skriver skolen på Twitter.

SPORLØST FORSVUNNET: Fire år gamle Madeleine McCann forsvant sporløst i Portugal i 2007. Netflix lanserte en dokumentar om mysteriet. Video: Netflix Vis mer

LES OGSÅ: Therese (9) forsvant for 32 år siden: - Ubeskrivelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer