Levde livet helt til det siste

Per Oddene lot aldri beinskjørheten stoppe ham. Se den rørende videoen som han lagde med familien kort tid før han gikk bort. I samsvar med familiens ønsker publiserer Se og Hør både videoen og reportasjen som ble laget om famillien.

SEOGHØR.NO: Per Oddene (49) fra Hvittingfoss levde livet til det fulle. Noe av det siste han gjorde før han ble alvorlig syk, var å bli intervjuet av Se og Hør sammen med sønnen Aleksander og kona Ann Iren. Han gledet seg stort til å se reportasjen på trykk, og til å se de flotte bildene av at han og sønnen Aleksander fløy drone sammen.

13. juli ble Per lagt inn på sykehus med det som skulle vise seg å være en alvorlig lungebetennelse. Han ble stadig dårligere, og sovnet inn den 24. juli. Den ferdige reportasjen rakk han aldri å se, men familien var svært glade for at den kom på trykk likevel.

I tråd med familiens ønsker publiserer vi nå videoen fra Se og Hørs besøk. 

Se video øverst i artikkelen!

Humørspreder

Per ble født med den sjeldne sykdommen osteogenesis imperfecta, som ofte kalles beinskjørhet på norsk.

LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Per og hans familie. Foto: Se og Hør
LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Per og hans familie. Foto: Se og Hør Vis mer

Men humørsprederen lot aldri noen hundre beinbrudd hindre ham i å leve det livet han ønsket å leve.

Som reporter i Se og Hør fulgte Svend Aage Madsen Per gjennom mange år, både som lykkelig ektemann til Ann Iren (49), og da sønnen Aleksander (15) kom til verden.

Pappa Per var stolt av familien sin.

Gikk brått bort

Han og Aleksander følte seg som «luftens herrer» da Aleksander med sikker hånd styrte dronen gjennom luften – slik at de to i rullestol endelig fikk sett verden og nabolaget i fugleperspektiv.
 

Se videoen øverst i artikkelen!


LES OGSÅ: ALS-syke Kirsti er en medisinsk sensasjon