Kun seks måneder skiller disse bildene

Ni måneder etter fødselen konkurrerte Linda Eline i bikinifitness.

SA STOPP: Til venstre er Linda Eline rett før hun satte seg som mål og endre livsstilen. Hun våget ikke å starte hardtreningen før tre måneder etter fødselen. På det meste veide hun 94 kilo. Foto: Privat
SA STOPP: Til venstre er Linda Eline rett før hun satte seg som mål og endre livsstilen. Hun våget ikke å starte hardtreningen før tre måneder etter fødselen. På det meste veide hun 94 kilo. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Linda Eline Eilertsen (22) fra Lødingen i Nordland har tre barn.

Hun og ektemannen Thomas Ellertsen (25) har alltid vært glade i god mat. Men etter den tredje fødselen bestemte Linda Eline seg for at nok var nok.

– Under det siste svangerskapet veide jeg 94 kilo på det meste. Jeg hadde riktignok en del vann i kroppen, men tre måneder etter fødselen veide jeg fremdeles 74 kilo, sier den 165 cm høye kvinnen.

Gøy!

Tilbakemeldingene har vært mange og positive etter at hun blogget om hvordan hun forvandlet seg fra «sliten» småbarnsmamma til fitness-utøver på bare seks måneder.

– Jeg trodde det skulle være tøffere enn det var å vise kropp og konkurrere i klassen bikinifitness. Men det var bare gøy – og en seier i seg selv bare å komme med i konkurransen, sier Linda Eline.

MAMMA-TRENING: Etter at Linda Eline Eilertsen fikk lille Sander bestemte hun seg for å endre livsstilen og starte treningen. Foto: Svend Aage Madsen, Se og Hør
MAMMA-TRENING: Etter at Linda Eline Eilertsen fikk lille Sander bestemte hun seg for å endre livsstilen og starte treningen. Foto: Svend Aage Madsen, Se og Hør Vis mer

Endret livsstil

I bikinifitness er målet er å få en kropp med muskler som ikke er for store, samtidig som sminke, antrekk og fremføring på scenen er viktige elementer.

Veltrente Linda Eline røper at konkurransevekten hennes lå på 57 kilo, noe som er hele 16 kilo mindre enn da hun bestemte seg for å endre livsstil

– Men etter at jeg igjen begynte å spise normalt, har jeg nok lagt på meg noen kilo.

Knallhardt

22-åringen har jobbet beinhardt for å bli en bedre utgave av seg selv. Som overvektig hadde Linda Eline rikelig erfaring med både pulver og kurer.

Selvsagt hadde også hun kjent på skuffelsen over resultater som uteblir på sikt.

– Denne gangen bestemte jeg meg for å lykkes. Jeg startet med å tømme skuffer og skap for godterier og fristelser.
Deretter søkte jeg råd hos profesjonelle både for kosthold og trening.

UNG MOR: Linda Eline Eilertsen ble gravid i russetiden. Nå er hun 22 og mamma til tre. Her sammen med ektemannen Thomas og barna Sander, Madelen og Benjamin. Foto: Svend Aage Madsen, Se og Hør
UNG MOR: Linda Eline Eilertsen ble gravid i russetiden. Nå er hun 22 og mamma til tre. Her sammen med ektemannen Thomas og barna Sander, Madelen og Benjamin. Foto: Svend Aage Madsen, Se og Hør Vis mer

Støttespilleren

Ektemann Thomas ble hennes viktigste allierte.

Ved å ta seg av husarbeid og barna Sander (9 mnd.), Madelen (3) og Benjamin (4) lå alt til rette for at kona skulle lykkes med planene om intensiv trening – seks til syv ganger i uken.

– Det krever litt ekstra, men det har gått bra. I ukedagene har hun jo som oftest trent mens jeg har vært på jobb og de eldste ungene har vært i barnehage. Jeg er imponert av innsatsen hennes, sier Thomas.

Sterkere

Linda Eline legger ikke skjul på at overgangen fra et liv på sofaen var tøff.

– Alt handler om å gjøre treningen til en rutine og en livsstil. De to eldste var jo i barnehagen, så Sander ble med meg på trening.

Jeg brukte ham som vekt. Og etter hvert som han ble tyngre
oppdaget jo jeg at jeg var blitt sterkere!

Hun la også om kostholdet radikalt.

– Det handler om å være forsiktig med karbohydrater, samtidig som jeg spiser mye kjøtt, fisk og grønnsaker, sier Linda, som gjerne deler oppskriftene sine på bloggen sin.

LES OGSÅ: Lille Leon lurte døden

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer