- Kom hjem oppløst i tårer

Gutten lengtet etter å være som de andre barna. Nå er han tøffere enn de fleste.

HJERTEVENNER: Nå synes Jacob det er helt fantastisk å kunne holde rundt lillebroren Sebastian med begge armene sine. Foto: NTB Scanpix
HJERTEVENNER: Nå synes Jacob det er helt fantastisk å kunne holde rundt lillebroren Sebastian med begge armene sine. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Lille Jacob (5) ble født med bare en liten stump der venstrearmen skulle vært. Ellers var han frisk og rask, og foreldrene hans slo seg til ro med at han skulle få protese når han var ferdig med å vokse.

Men da femåringen en dag kom gråtende hjem fra barneskolen og sa at han var lei av å være annerledes, bestemte mamma Gemma (36) og pappa Chris Scrimshaw (36) seg for at de skulle skaffe ham en protese nå - koste hva det koste ville.

- Da gutten min kom hjem oppløst i tårer etter å ha vært på skolen, skjønte jeg at vi måtte gjøre noe, forteller mamma Gemma, som jobber i politiet i Yorkshire, England.

Jaktet på nett

Problemet var bare at de barneprotesene som var tilgjengelig, kun fungerte der hele overarmen var igjen. Dermed kunne de ikke bare bestille en protese, og foreldreparet måtte finne noen som kunne lage en hel arm fra grunnen av.

Etter å ha brukt time etter time på å søke på nett, fant de til slutt en privat protesemaker på Instagram.

Gemma og ektemannen Chris ville begge at gutten skulle få en protese han kunne bruke, ikke bare en som var en synlig erstatning for armen som var borte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer