- Klart Arne er min, det er bare å se på høyden

1,24 meter høye Knut Jørgen Skaro drømte om dame og barn da han deltok i «Robinsoneksedisjonen». Nå har han begge deler!

SEOGHØR.NO:  - Det er mange som er overrasket over at jeg har blitt pappa. «Klart Arne er min, det er bare å se på høyden», svarer jeg, forteller Knut Jørgen Skaro (39) med et stort smil om munnen.

Knut Jørgen, som deltok i reality-serien Robinson på TV3 i 2008, er åpen og direkte om livet som kortvokst – og stolt av å være det.  

Han bor på Geilo med kjæresten Ina Lysåker Verpe (29) og sønnen Arne (2).  Også sønnen er kortvokst.

- Noen synes kanskje det er rart at jeg sier det, men jeg synes det er en stor fordel at Arne er kortvokst. Jeg har bare positive erfaringer! Nå har jeg muligheten til å overføre dette til Arne.

- Det er flere her som har barn i samme alder som kjenner meg fra oppveksten. Det er med på å ufarliggjøre at Arne også er liten, sier Knut Jørgen.

 

Knut Jørgen Skaro stortrives med med sønnen Arne(2) og samboer Ina på Geilo. Foto: Morten Eik, Se og Hør
Knut Jørgen Skaro stortrives med med sønnen Arne(2) og samboer Ina på Geilo. Foto: Morten Eik, Se og Hør Vis mer

Oppfylte drømmen

Under Robinson-inspillingen fortalte Knut Jørgen til Se og Hør at han drømte om få seg dame og barn.

– Drømmen er gått i oppfyllelse, sier Knut Jørgen stolt.

Hans drømmedame Ina Lysåker Verpe (29) hadde flyttet tilbake til Geilo fra Oslo da de møttes. Hun utdanner seg til å bli vernepleier.

– Han er snill, morsom og kjekk. Jeg tenkte jo litt over at han er så liten av vekst. Når vi er i Oslo er det alltid noen som stirrer på ham, men det takler jeg. Her på Geilo går det veldig bra, forteller hun.

Bor i vanlig hus

Familien har ingen spesielle hjelpemidler i huset.

– Jeg er ingen tilhenger av at lysbrytere skal settes lavere eller bord senkes på grunn av oss kortvokste. Det er vi som må innrette oss etter verden, ikke verden som må innrette seg etter oss.

- Det eneste jeg har er en liten krakk når jeg skal opp i overskapene på kjøkkenet eller barbere meg foran speilet på badet. Bilen er forresten tilpasset meg, sier Knut Jørgen. 

Saken fortsetter under bildet...

REALITYKJENDIS: I 2008 deltok Knut Jørgen i «Robinsonekspedisjonen» på TV3. Her er han sammen med realitykollegaene Britt Carin Jonassen og Nadia Mouacim. Foto: Sølve Hindhamar, Se og Hør
REALITYKJENDIS: I 2008 deltok Knut Jørgen i «Robinsonekspedisjonen» på TV3. Her er han sammen med realitykollegaene Britt Carin Jonassen og Nadia Mouacim. Foto: Sølve Hindhamar, Se og Hør Vis mer

Lover bryllup

Han har jobbet i sportsforretninger, både som sykkelreparatør og ekspeditør.
– Jeg liker å omgås mennesker, sier Knut Jørgen som også har hjulpet en del til i skiheisen på Geilo.

– Livet ditt som ungkar er definitivt over. Når blir det bryllup, Knut Jørgen?

– Det kan gå en liten stund til, men en dag kommer jeg til å fri. Jeg skal love deg at det ikke blir gryterett-fest på lokalet. Da skal det feires tre dager til ende, med mye godt i glassene!  

LES OGSÅ: - Jeg ønsker meg et kortvokst barn