James brakk nakken under utdrikningslaget:

Kjærligheten lot seg ikke knekke

Brannmannen James ble lam etter sitt eget utdrikningslag. Likevel sto han oppreist under brudevalsen.

ENDELIG MANN OG KONE:
Gjestene jublet og tårene trillet da brudeparet
Michaela og James Thorpe svingte
seg på dansegulvet. Foto: SWNS
ENDELIG MANN OG KONE: Gjestene jublet og tårene trillet da brudeparet Michaela og James Thorpe svingte seg på dansegulvet. Foto: SWNS Vis mer
Publisert

(Seoghør.no) Knapt et øye var tørt da brannmannen James Thorpe (29) fra Lincolnshire i England endelig kunne svinge seg på dansegulvet med sin elskede Michaela (33).

Han sto oppreist – i en støtteanordning med hjul.

Bryllupet skulle egentlig vært holdt nøyaktig ett år tidligere, men lenge våget verken familie eller venner å tro at de ville oppleve det magiske øyeblikket.

Dramatisk uhell

Michaela og James møtte hverandre i 2012, og skulle egentlig ha giftet seg i juni 2016, etter at han overrasket henne ved å fri under et besøk i Walt Disney World i Florida.

SER LYST PÅ
LIVET: - Jeg er
så stolt over hva
James har fått til,
han er min helt! Vi
kommer aldri til å
få problemer som
ikke kan løses, sier
Michaela. Her avbildet under bryllupsseremonien. Foto: SWNS
SER LYST PÅ LIVET: - Jeg er så stolt over hva James har fått til, han er min helt! Vi kommer aldri til å få problemer som ikke kan løses, sier Michaela. Her avbildet under bryllupsseremonien. Foto: SWNS Vis mer

Tre uker før bryllupet skulle James bare ha en siste ferietur med kameratene.

Bare timer etter at de landet på Mallorca, løp de seks kompisene ut i brenningene på stranden, James ble feid over ende av en bølge og smelte hodet i en stein så en nakkevirvel brakk.

Knusende dom

James ble lam fra brystet og ned, og tilstanden var alvorlig. Etter et langt sykehusopphold med flere operasjoner sa legene at han neppe ville kunne gå igjen, men det slukket ikke håpet hos brannmannen. James.

Til tross for pessimistiske prognoser, satte han i gang med hardtrening for å vinne tilbake livet han hadde sett for seg.

- Det var knusende at noe som skulle være så hyggelig ble et mareritt. Jeg forsøker å tenke positivt, sa James da han lå på sykehuset.

SKADET FOR LIVET:
James ble tatt av bølgene og
smalt hodet i en stein. For å
stabilisere nakken, transplanterte
legene bein fra James'
hofte til nakken. Foto: SWNS
SKADET FOR LIVET: James ble tatt av bølgene og smalt hodet i en stein. For å stabilisere nakken, transplanterte legene bein fra James' hofte til nakken. Foto: SWNS Vis mer

Han har brukt det siste året på rehabilitering og fysioterapi, og merket stor framgang.

Følelsesladet kveld

Under vielsen nylig gikk det et gisp gjennom forsamlingen da brudgommen på egen hånd trakk seg opp på beina for å gi bruden sitt ja.

- Vi visste at dette ville bli en dag full av følelser. Alle på festen har vært med på reisen mot dette øyeblikket, og jeg tror ikke det var et tørt øye i rommet da vi danset, forteller Michaela.

På forhånd hadde de delt ut lommetørklær til gjestene, og oppfordret kvinnene til å bruke vannfast mascara ...

UVURDERLIG STØTTE: Familie og venner var samlet for å hylle de
nygifte. Paret forteller at støtten de har fått det siste året, har vært mer enn
de kunne håpe på. Foto: SWNS
UVURDERLIG STØTTE: Familie og venner var samlet for å hylle de nygifte. Paret forteller at støtten de har fått det siste året, har vært mer enn de kunne håpe på. Foto: SWNS Vis mer

Og tårene rant da James ble spent fast til en spesialkonstruert støtteanordning med hjul, og kunne by opp sin kjære til dans på slottsbryllupet i England.

Drømmer om barn

- Nå planlegger vi familieforøkelse, og jeg skal være så aktiv jeg kan sammen med kone og barn når den tid kommer. Legene sier at jeg trolig aldri blir helt bra igjen, men på den annen side er det bare ett år siden de sa at jeg aldri kom til å gå igjen. Jeg har ikke kjempet meg helt hit bare for å gi opp nå, sier den nygifte tøffingen.

Bare dager etter vielsen la paret ut på tre ukers bryllupsreise til USA. Etter noen dager i Las Vegas og cruise i Karibien skal de avslutte reisen der den lange reisen mot ekteskapet startet: foran eventyrslottet i Walt Disney World i Orlando.

- Det føltes som en perfekt markering etter alt vi har vært gjennom, sier en lykkelig Michaela.

LES OGSÅ: Blac Chyna omfavner «kjekkas-skurken»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer