- Jeg ser hva som skjedde med Madeleine

Klarsynte Michael Winger har vært med på å finne tre savnede i Norge. Nå hevder han å vite hva som skjedde med Madeleine McCann.

UNIKE EVNER: Klarsynte Michael Winger fra Eidsvoll har brukt mye tid på den åtte år gamle forsvinningsgåten. Foto: Se og Hør/NTBscanpix
UNIKE EVNER: Klarsynte Michael Winger fra Eidsvoll har brukt mye tid på den åtte år gamle forsvinningsgåten. Foto: Se og Hør/NTBscanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For åtte år siden forsvant tre år gamle Madeleine McCann fra en ferieleilighet i Praia da Luz i Portugal, der familien på fem tilbragte ferien.

Kidnappingen av den engelske jenta som lå og sov mens foreldrene og deres venner spiste middag på en restaurant like ved, har fått betegnelsen «den mest omtalte forsvinningssaken i moderne historie».

Utallige bøker, dokumentarer, artikler og spekulasjoner er kommet, og på et tidspunkt var også foreldrene mistenkt i saken.

Til tross for at både portugisiske og britiske myndigheter har brukt åtte år og millioner av kroner på etterforskningen, vet man ennå ikke hva som skjedde med lille Madeleine.

Saken fortsetter under bildet. 

Her hjemme mener klarsynte Michael Winger (33) at han sitter med løsningen. Tobarnsfaren, som er bosatt på Eidsvoll, har vært med på å løse tre forsvinningssaker her til lands de siste årene.

– Jeg bruker følelsene, intuisjonen. Alle kjenner til magefølelsen – den gode eller dårlige følelsen man får. Jeg opererer på samme måte, og har vel mer utviklede sanser på det feltet. Jeg opplever de savnedes minner, og ser et halvt sekund om gangen. Ofte starten, midten og slutten av deres siste livsfase. Når jeg nærmer meg stedet der de er, får jeg sterkere smerter. Jeg kaller det «tampen brenner»-teknikken, sier han til Seoghør.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer