- Jeg følte at livet mitt var over

Alicia var gravid da hun mistet alle tennene. Nå legger hun ut videoer i sosiale medier for å fjerne stigmaet rundt å ikke ha tenner.

FJERNE STIGMA: Alicia, som i sosiale medier kaller seg «Princess Glitterhead», mistet tennene da hun var gravid. Hun bruker nå sosiale medier for å fjerne stigmaet rundt det å ikke ha tenner. Video: Tiktok / Princess Glitterhead Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En av videoene av at Alicia tar ut tannprotesene og viser hvordan hun ser ut uten tenner er sett av over 10 millioner mennesker i sosiale medier.

Alicia kaller seg «Princess Glitterhead» på både TikTok og YouTube, og har viet kontoen sin til å prøve å gjøre det mer normalt å ikke ha tenner.

I en av videoene har hun blant annet utfordret andre til å vise bilder av hvordan de ser ut uten tannprotesene sine.

- Jeg utfordrer alle til å vise hvor heite de ser ut uten protesene, sier hun før hun popper ut de tilsynelatende feilfrie, hvite tennene sine og smiler.

- Følte livet var over

Til Buzzfeed forklarer Alicia at hun mistet alle tennene da hun var gravid, og at det er grunnen til at hun har proteser.

- I løpet av svangerskapet begynte tennene mine raskt å forfalle fra innsiden og ut. Begge hjørnetennene mine brakk ved tannkjøttet med rundt en ukes mellomrom, forteller hun til nettsiden.

- Jeg husker at jeg la meg i hagen og følte livet var over. Jeg ville aldri bli respektert, jeg ville aldri bli pen. Mannen min kunne komme til å forlate meg. Han giftet seg med meg med perfekte tenner, og i løpet av et år hadde jeg allerede mistet noen, sier Alica.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer