Iris (83) har «livets beste sex» med Mohamed (37)

Deler intime detaljer fra ekteskapet med sin 46 år yngre mann.

EKTEPAR: Iris Jones og Mohamed Ibrahim giftet seg i 2020. Foto: Facebook / Iris.Jones.520
EKTEPAR: Iris Jones og Mohamed Ibrahim giftet seg i 2020. Foto: Facebook / Iris.Jones.520 Vis mer
Publisert

For tre år siden fant 83 år gamle Iris Jones fra Weston-super-Mare i England kjærligheten med egyptiske Mohamed Ibrahim (37).

Siden den gang har de ikke vært fremmed for å snakke om det alderssprikende forholdet i media.

Paret har blant annet stilt i sofaen hos det britiske talkshowet «This Morning» og gjort større intervjuer med britiske «Closer Magazine».

PREMIERE: Discovery+ er i full gang med den nye serien «Grenseløst forelsket». Vi har tatt en prat med AnneMa (62), som er gift med den 33 år yngre Dundar fra Tyrkia, og hun svarer på spørsmålet «alle» spør seg. Video: Andreas Hara Fadum/Discovery+. Reporter: Luna Lea. Vis mer

I den nyeste papirutgaven av Closer, kan Jones avsløre at de fortsatt holder koken, og røper samtidig intime detaljer rundt sexlivet.

- Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle ha livets beste sex i en alder av 83 år, men jeg klager ikke, sier hun til bladet, ifølge blant andre Lancs Live.

Jones legger til at Ibrahim hjelper henne å holde seg ung.

- Særlig under lakenet, sier hun.

Møttes på nett

Kjærlighetshistorien deres startet som et nettbasert vennskap. Jones og Ibrahim fikk kontakt gjennom en felles Facebook-gruppe i juni 2019.

Jones hadde vært skilt i 26 år, mens Ibrahim nylig hadde kommet ut av et ni år langt arrangert ekteskap.

FANT KJÆRLIGHETEN: Tore Lyngbø er hodestups forelsket i den 27 år yngre alenemoren Richiel Samilan Sablas fra Filippinene. Nå er planen å få henne til Norge, og den reisen får man se i «Grenseløst forelsket» på Discovery+. Reporter: Luna Lea. Video: Andreas Fadum / Discovery+ Vis mer

Det var Ibrahim som sendte melding til Jones først, og i tiden som fulgte, snakket de med hverandre daglig.

- Han begynte å kalle meg «babe» og fortalte meg hele tiden hvor pen jeg var. Jeg syntes det var latterlig! På det tidspunktet var jeg 79, men han har aldri brydd seg om alderen min, fortalte Jones i et intervju med Closer i desember.

Åpen om sexlivet

Etter hvert som korrespondansen mellom dem fortsatte, utviklet Jones mer enn bare vennskapelige følelser overfor 37-åringen. I november samme år fløy hun derfor over til Egypt for å møte ham personlig.

- Jeg så en høy, vakker mann som kom mot meg, og det var kjærlighet ved første blikk. Jeg har aldri kjent på en lignende følelse, sa Jones til Closer.

STOR ALDERSFORSKJELL: Ekteparet Quran og Cheryl McCain har fått millioner av følgere på TikTok etter å ha delt kjærlige videoer fra forholdet. Nå har de også startet med OnlyFans. Video: Rød Løper Vis mer

I januar 2020, stilte hun hos talkshowet «This Morning» og fortalte om forholdet - og deres første hete natt sammen.

- Det var ganske røft. Ingen hadde vært der nede på 35 år, så jeg trodde jeg var en jomfru igjen! Vi brukte en hel tube med glidemiddel, og jeg klarte ikke å gå neste dag. Det kjentes ut som jeg hadde ridd på en hest, sa hun, til programledernes store fornøyelse.

Avkrefter spekulasjoner

Ett år senere, i oktober 2020, inngikk de ekteskap. Ifølge Jones handler forholdet vel så mye om den emosjonelle kontakten som den fysiske, og aldersforskjellen har aldri vært et problem for dem.

Hun har dessuten flere ganger avkreftet spekulasjonene om at Ibrahim har giftet seg med henne for pengenes skyld.

«GRENSELØST FORELSKET»: Den store aldersforskjellen mellom Nosak og Alicia setter ingen grenser for kjærligheten de føler for hverandre. Video: Discovery+. Reporter: Luna Lea. Vis mer

- Jeg vet at folk synes jeg er en tullete, gammel kjerring, og at han er ute etter pengene mine - men jeg har ingen penger! sa hun til Closer.

Ibrahim har flyttet sammen med Jones i England, etter at han fikk innvilget visum i november i fjor. I forbindelse med ektemannens bursdag i september, skrev Iris en rørende status på Facebook.

«Gratulerer med dagen til min ektemann, Mohamed. Du fortjener det beste, fordi du ER best. «Bli gammel med meg, for det beste har ennå ikke vært». Ha en fantastisk bursdag, kjære, for du nærmer deg med stormskritt!» skrev hun.

LES OGSÅ: Dømmes: - Blir forbanna

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer