Ingen kom i bursdag: Miles tok grep

En barnemor ringte Dominos pizza for avbestilling i full gråt etter at ingen kom i sønnens bursdagsselskap. Da tok restaurantsjefen affære.

VILLE HJELPE: Da barnemoren gråt på telefonen, ønsket Miles å hjelpe. Han gjorde noe helt spesielt for gutten. Foto: Dominos Facebook-side.
VILLE HJELPE: Da barnemoren gråt på telefonen, ønsket Miles å hjelpe. Han gjorde noe helt spesielt for gutten. Foto: Dominos Facebook-side. Vis mer
Publisert

Sosiale medier har blåst liv i en Dominos-ansatts gode gest fra fjoråret. Den såre historien får kommentarfelt verden over til å briste.

Det var i oktober i fjor at en liten gutt i Queensland ventet og ventet på bursdagsgjester som aldri kom.

Er du lei av at pizzarestene du varmer opp ikke blir helt optimale, og at bunnen ikke blir sprø? Da bør du ta en titt på dette tipset. Video: Embla Hjort-Larsen. Vis mer

Guttens mor ble sønderknust av å se sin spente sønn sitte alene blant ballonger og dekket bord, og visste ikke sine arme råd.

Da hun innså at hun måtte ringe Dominos og kansellere alle pizzaene hun hadde bestilt, brast hun i gråt.

Moren fortalte Dominos-restauranten gråtkvalt om hvordan ingen av sønnens klassekamerater hadde dukket opp i bursdagen hans, ifølge News.

GÅR VIRALT: En snutt av Kim Kardashian på restaurant i Milano går sin seiersgang på sosiale medier. Det er ett spørsmål seerne reagerer på. Video: The Kardashians/ Disney Plus. Reporter: Maja Walberg Klev. Vis mer

Sårt beskrev hun hvordan den lille gutten hennes satt alene blant konfetti og annen pynt. Så la hun inn en ny bestilling på én pizza på deling.

Den tårevåte beskjeden fikk Dominos-sjefen Miles ved Dominos Coolum, Sunshine Coast, til å reagere.

Han fikk en idé som siden har tatt Internett med storm.

Spesiallagde kake

Etter den såre samtalen, hastet Miles i vei med å lage en spesiallaget kake til den lille gutten. Kaka var nærmere bestemt en sjokoladepizza. Den ble toppet med brownies og churros, skriver New York Times.

Sjefen skrev «Gratulerer med dagen» i sjokoladesaus i topplokket på pizzaesken han la desserten i, og poserte så for et bilde Dominos Australia postet på deres offisielle Facebook-side.

SJOKOLADEPIZZA: Miles poserer med sjokoladepizza-kaken han ga i gave til den lille gutten. Foto: Dominos Facebook-side.
SJOKOLADEPIZZA: Miles poserer med sjokoladepizza-kaken han ga i gave til den lille gutten. Foto: Dominos Facebook-side. Vis mer

Der gjenga de også barnemorens hjerteskjærende historie anonymt, etter godkjenning fra moren.

Bildet gikk viralt, og hundrevis av mennesker roste Miles' opptreden. Like mange tok til kommentarfeltet for å gi sin støtte til gutten.

KRITIKK: Flere reagerer etter at Zlatan Ibrahimovic ble avbildet på en restaurant i Milano. Video: Rødt Kort. Vis mer

«For et flott menneske du er, Miles. Jeg håper det muntret opp gutten - for en knusende historie», skrev en.

«Dette er alle foreldres verste mareritt. Så fint at du hjalp med det du kunne», skrev en annen.

Barnemoren har i etterkant fortalt Dominos-restauranten at både hun og sønnen ble svært rørt og takknemlig over Miles gest, og røpet at den lille gutten hennes byttet ut tårer med et varmt smil da han fikk desserten.

Nå har hendelsen fra i fjor høst gått viralt på ny. Dominos-sjefens påfunn varmer hjerter verden over, og deles aktivt på Facebook og andre sosiale medier.

Sophie Elise gjestet Motepolitiet Live med Jan Thomas og forteller historien bak Se og Hør-bildet. Video: Jenny Emilie Aas/Håvard Bjørnerem/Dennis Appelong/Se og Hør. Vis mer

«For en legende du er! Du burde fått lønnsforhøyelse», skrev en bruker på Facebook.

«Stakkars gutt, håper han har det bedre i dag», skrev en annen.

Dominos offisielle brukerprofil la også igjen en hilsen:

«Tusen takk for at du gikk den ekstra mila med å snu denne kundens dag».

LES OGSÅ: - Grenser til egoisme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer