Hyllet årets superslankere

Den viljesterke Tønsberg-mannen Anders Semb Hermansen og flere andre superslankere ble hyllet av Grete Roede. Se video!

SEOGHØR.NO: I år er det 40 år siden Grete Roede slanket sine første kvinner. Siden den gang har titusener av nordmenn fått oppskriften på et lettere liv.

Og tradisjon tro ble årets superslankere invitert på fest, hjemme i hagen til Jeanette Roede i Bærum. Grunnlegger Grete Roede var selvsagt også til stede. Hun gleder seg over å se hvordan livsverket hennes lever videre.

En av de inviterte var «Årets slanker 2013» Anders Semb Hermansen (32) fra Tønsberg.

På  halvannet år har han gått ned hele 58 kilo.  

HEDRET: Anders Semb Hermansen ble årets slanker i 2013, ved god hjelp av konsulent Elin Bendiksen. I år ble han hedret av Jeanette og Grete Roede for å ha holdt vekten i ett år. Foto: TOR LINDSETH/SE OG HØR
HEDRET: Anders Semb Hermansen ble årets slanker i 2013, ved god hjelp av konsulent Elin Bendiksen. I år ble han hedret av Jeanette og Grete Roede for å ha holdt vekten i ett år. Foto: TOR LINDSETH/SE OG HØR Vis mer

Festkledde kvinner og menn satte pris på oppmerksomheten de fikk, da Jeanette delte ut priser både til årets kvinnelige og mannlige slanker. Andre som også har endret størrelse og livsstil de siste årene ble også hedret.

Det gjaldt blant annet Anne (51) og Bjørn Undheim (58) fra Homborsund i Aust-Agder, som veide henholdsvis 130 og 135 kilo da de for halvannet år siden begynte på et Grete Roede kurs.

- Vi har fått tilbake håpet om å se barnebarna våre vokse opp, sier ekteparet lykkelig til Se og Hør.

Et høydepunkt

- Jeg har gledet meg, og dekket bord i lang tid. For meg er dette ett av årets aller største høydepunkt, sa Jeanette Roede.

ENDRET LIVSSTIL: Grete og Jeanette Roede er imponert over innsatsen til ekteparet Anne og Bjørn Undheim. Ved god hjelp fra Hilde Lundal er de tilsammen blitt nesten 100 kilo lettere på ett år. Foto: TOR LINDSETH/SE OG HØR
ENDRET LIVSSTIL: Grete og Jeanette Roede er imponert over innsatsen til ekteparet Anne og Bjørn Undheim. Ved god hjelp fra Hilde Lundal er de tilsammen blitt nesten 100 kilo lettere på ett år. Foto: TOR LINDSETH/SE OG HØR Vis mer

Hun ønsket velkommen til hagefest.- Det er jo dette det handler om. Jeg setter pris på å møte ekte mennesker som får gjort noe med livet sitt, og som får et lettere liv. Det gjør det ekstra morsomt å få lov til å hilse på noen av dem, og å bli inspirert av den jobben de har gjort. 

Les også: Ett år og 100 kilo skiller disse bildene.