TAKKER FOR STØTTEN: Historien om kreftsyke Roxanne og hennes kamp for å gi hundene sine et godt hjem før hun dør har rørt mange. Og selv er hun svært taknemmlig for all henvendelsene hun har fått.  Foto: Anders Martinsen, Se og Hør
TAKKER FOR STØTTEN: Historien om kreftsyke Roxanne og hennes kamp for å gi hundene sine et godt hjem før hun dør har rørt mange. Og selv er hun svært taknemmlig for all henvendelsene hun har fått. Foto: Anders Martinsen, Se og HørVis mer

Hundene til dødssyke Roxanne har fått nytt hjem

- Det er helt uvirkelig. Når nøden er størst er hjelpen nærmest. Jeg har fått tidenes julegave, sier Arendals-kvinnen til Seoghør.no.

SEOGHØR.NO: Kreftsyke Roxanne Meyer (46) fra Arendal gråter av glede.

Begge hundene til den døende Arendals-kvinnen har fått nytt hjem.

-Det er helt uvirkelig. Når nøden er størst er hjelpen nærmest. Jeg har fått tidenes julegave, sier Roxanne til Seoghør.no.

Sist tirsdag kunne Se og Hør fortelle den gripende historien om Roxanne.

TRØST Å FÅ: Da Roxanne fikk dødsdommen fant hun trøst i hundene. Djilál (bak t.h.), som allerede er omplassert, Azaar og Bahij (i forgrunnen) forsto med en gang at noe var galt med matmor.  Foto: PRIVAT/ Se og Hør
TRØST Å FÅ: Da Roxanne fikk dødsdommen fant hun trøst i hundene. Djilál (bak t.h.), som allerede er omplassert, Azaar og Bahij (i forgrunnen) forsto med en gang at noe var galt med matmor. Foto: PRIVAT/ Se og Hør Vis mer

Hun fikk påvist kreft 1. april i år. Den aggressive kreften gjør at 46-åringen har kort tid igjen å leve, ifølge legene.

Lette etter nye eiere

Livet for Roxanne har dreid seg om sine tre flotte hunder av mynderasen, men kreften tærer så mye på kreftene at hun ikke lenger klarer å ha hundene sine.

Den yngste hunden fikk Roxanne tidligere i år omplassert til en familie hun kjenner, og som bor like ved henne.

Etter at Roxanne gikk ut i Se og Hør for å finne et nytt hjem til de to andre, strømmet det på med henvendelser fra hele landet.

Stor pågang

Over 200 personer tok kontakt, men Roxanne ville helst ha hundene i nærmiljøet. Det ønsket er nå innfridd.

Familien som først sa ja til å overta den ene hunden, bestemte seg fredag kveld for å overta også de to andre. Roxanne sine tre hunder blir nå gjenforent.

-Familien bor på en gård. Der har hundene mine det helt eventyrlig. Jeg er evig takknemlig, sier Roxanne.

LES OGSÅ: Ellen ble 40 kg lettere ved å slanke seg 100 gram om dagen