Hunden Malin er blitt mamma til kattunger

Kattungene Simba og Sarafina var satt ut for dø, men ble reddet av en svært uvanlig reservemamma. Se den rørende videoen!

SEOGHØR.NO: Den seks år gamle hunden Malin, som er en blanding av chihuahua og griffon, tar oppgaven som mor på fullt alvor.

At nøstene verken er hennes biologiske, eller tilhører samme dyrerase som henne selv, bryr hun seg fint lite om der hun ligger og ammer «sine» to små.

- Men hun hadde innbilt svangerskap da de kom. Det var derfor det ble en match. De vokser vel opp og tror de er hunder, men det er ikke det verste som kan skje, sier matmor Trine Rambøl (33) fra Oppsal i Oslo.

Kattungene, som har fått navnene Simba og Sarafina, ble funnet i en pappeske i Røyken i Buskerud av to jenter på tur for noen uker siden.

STOLTE: Matmor Trine fra Oslo roser den lille blandingshunden for sin flotte innsats som kattemamma. 

 Foto: Per Ervland / Se og Hør
STOLTE: Matmor Trine fra Oslo roser den lille blandingshunden for sin flotte innsats som kattemamma. Foto: Per Ervland / Se og Hør Vis mer

- De var svært forkomne og tilstanden var kritisk. Det er helt grusomt hvor slemme noen mennesker kan være mot dyr. De var blitt kastet ut for å dø, forteller Trine til Seoghør.no.

 Heldigvis ender historien godt for nøstene som fikk en røff start på livet. For jentene som fant dem skal beholde dem selv etter at Malin er ferdig med ammeperioden. 

LES OGSÅ: Kanskje den mest rørende videoen du ser i dag