Hun er 71 år - han er 17

Det stormforelskete paret giftet seg etter kun tre uker.

UNG TIL SINNS: - Jeg var ikke på jakt etter en ung mann. Men da jeg møtte Gary, visste jeg med en gang at han var den rette, sier Almeda om ektemannen. Foto: Press Association
UNG TIL SINNS: - Jeg var ikke på jakt etter en ung mann. Men da jeg møtte Gary, visste jeg med en gang at han var den rette, sier Almeda om ektemannen. Foto: Press Association Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: - Jeg har lært at når du virkelig elsker noen, spiller det ingen rolle hva andre mener, sier Almeda Errel (71).

Enken fra Sevierville i Tennesse var ensom og trist da hennes 45 år gamle sønn Robert døde i fjor. Men i begravelsen møtte hun 17 år gamle Gary Hardwick, og de falt pladask for hverandre.

- Gud svarte på bønnene mine den dagen hun kom inn i livet mitt, sier Gary.

Ikke første gang

Gary har vært betatt av eldre kvinner så lenge han kan huske. Det begynte da han var åtte år gammel og forelsket seg i læreren sin.

Da han møtte Almeda, var han sammen med en dame på 77 år.

- Vi kranglet hele tiden. Jeg ble deprimert og var på vei ut av forholdet, forteller han.

Det var på denne tiden han gikk i begravelsen til sin inngiftede onkel Robert - Almedas sønn.

Saken fortsetter under bildet.

STORMFORELSKET: Det gikk ikke lang tid før det slo gnister mellom Almeda og 54 år yngre Gary. Foto: Press Association
STORMFORELSKET: Det gikk ikke lang tid før det slo gnister mellom Almeda og 54 år yngre Gary. Foto: Press Association Vis mer

Lyste opp

- Jeg la merke til den kjekke unge gutten. Han var som et sterkt lys midt i all sorgen. Da seremonien var over, kom han bort for å kondolere. Det første møtet varte ikke lenge, men det var nok forteller Almeda.

De neste månedene tenkte hun masse på Gary - uten å ane at følelsene var gjensidige.

BRYLLUP: Gary organiserte bryllup på seks dager - for 2300 kroner. Kjolen var lånt. Foto: Press Association
BRYLLUP: Gary organiserte bryllup på seks dager - for 2300 kroner. Kjolen var lånt. Foto: Press Association Vis mer

Men da begge ble invitert på bursdagen til ni år gamle Evelyn - Almedas barnebarn og Garys søskenbarn - ble de sittende ved siden av hverandre. Det slo gnister.

Felles interesser

Paret fant ut at de hadde mye til felles - blant annet liker de countrymusikk og italiensk mat.

- Alder er bare et tall, sa Gary da Almeda kommenterte aldersforskjellen.

De kysset hverandre utenfor leiligheten der Almedas sønn Robert hadde bodd, og fra da var de et par.

To uker etter at de ble kjærester, fridde Gary over telefonen. Seks dager senere lovet de hverandre evig troskap i et lavbudsjettbryllup som unge Gary hadde trommet sammen i rekordfart.

Drømmekvinnen

Almeda gikk i en kjole lånt av en av Garys kusiner, og de ble gift i hagen der de delte sitt første kyss. Og på bryllupsnatten gikk de til sengs med hverandre for første gang.

- Det var helt fantastisk. Hun er virkelig drømmekvinnen min, sier tenåringen.

Paret bor nå i Almedas hus sammen med hennes datter De-Anna (40), og barnebarna Aaron (21) og Indianna (16). De jobber i hver sin Walmart-butikk, men Gary har søkt om å bli overflyttet til den samme som Almeda jobber i, slik at de kan være sammen hele tiden. 

Saken fortsetter under bildet.

FÅR MAMMAS STØTTE: Garys mamma Tammy er mye yngre enn sønnens kone - men hun støtter sønnen fullt ut. I Tennesse kan man gifte seg når man har fylt 16 - dersom foreldrene godkjenner det.  Foto: Press Association
FÅR MAMMAS STØTTE: Garys mamma Tammy er mye yngre enn sønnens kone - men hun støtter sønnen fullt ut. I Tennesse kan man gifte seg når man har fylt 16 - dersom foreldrene godkjenner det. Foto: Press Association Vis mer

Falt for 60 år yngre mann

Almeda og Gary er for øvrig ikke det eneste paret som har funnet kjærligheten på tross av at de har mange tiår mellom seg.

I 2014 kunne Seoghør.no fortelle om tippoldemoren Marjorie McCool, som den gang var 91 år gammel. Fem år tidligere hadde hun møtt den 60 år yngre telefonselgeren Kevin Jones.

- Jeg ser på ham som en sønn. Helt til vi legger oss under dyna, fortalte Marjorie flørtende den gang.

Imidlertid måtte hun dele sin unge kjæreste med flere andre modne kvinner, ettersom Kevin ikke anså seg selv som monogam.

- Først ble jeg sjalu, men han kommer alltid tilbake til meg og sier at jeg er den beste, uttalte 91-åringen fornøyd.

LES OGSÅ: - Hun brøt sammen i gråt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer