Cheryl er 37 år eldre enn sin ektemann

Hun er 61, han er 24

Cheryl er bestemor til 17 – og drømmer om barn med sin unge ektemann.

STOR ALDERSFORSKJELL: Ekteparet Quran og Cheryl McCain har fått millioner av følgere på TikTok etter å ha delt kjærlige videoer fra forholdet. Nå har de også startet med OnlyFans. Video: Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen som ser Quran (24) og Cheryl (61) sammen for første gang, som tenker at de er mann og kone. Men det er de altså. Cheryl er 37 år eldre enn ektemannen sin, og årene viser seg i ansiktet hennes.

Men begge er strålende fornøyde med å ha funnet hverandre! Nå sprer de glede - og forargelse - i sosiale medier, blant annet på TikTok hvor de har mange millioner følgere.

HVIT BRUD: Quran hadde bleket hår og skjegg, mens Cheryl hadde fått hjelp til hår og sminke på bryllupsdagen sin. Foto: Caters
HVIT BRUD: Quran hadde bleket hår og skjegg, mens Cheryl hadde fått hjelp til hår og sminke på bryllupsdagen sin. Foto: Caters Vis mer

Sjelevenner

Paret møttes da de jobbet i en fastfood-kjede i Georgia i USA. Bare fem måneder etter at de ble kjærester, giftet de seg. Bruden bar en lang hvit kjole og sandaler, og bryllupet sto i fjellene i Tennessee.

- Han er sjelevennen min. Han gjør meg lykkelig, og jeg gjør ham lykkelig. Han er i kontakt med følelsene sine, og det er det jeg elsker mest med ham. Jeg sa ja fordi jeg føler at det er et ubrytelig bånd mellom oss, sier Cheryl til den amerikanske nyhetsstasjonen W24.

SJELEVENNER: Cheryl og Quran var lykkelige da de kunne gi hverandre sitt ja. Foto: @kingqurannewpage / Mercury Press
SJELEVENNER: Cheryl og Quran var lykkelige da de kunne gi hverandre sitt ja. Foto: @kingqurannewpage / Mercury Press Vis mer

Paret har en stor fanskare, og de elsker den positive oppmerksomheten de får i sosiale medier. Men den negative gjør vondt.

- Vi ignorerer hatmeldingene så godt det lar seg gjøre. Noen dager blir vi preget av det, men vi prøver heller å løfte hverandre. Det verste er ting de sier om ansiktet mitt eller alderen min, sier 61-åringen som har syv barn.

FANT KJÆRLIGHETEN: Tore Lyngbø er hodestups forelsket i den 27 år yngre alenemoren Richiel Samilan Sablas fra Filippinene. Nå er planen å få henne til Norge, og den reisen får man se i «Grenseløst forelsket» på Discovery+. Reporter: Luna Lea. Video: Andreas Fadum / Discovery+ Vis mer

Quran er uansett stolt av valget han har tatt om å bli sammen med en kvinne som er mye eldre enn moren hans.

- Livet er så kort. Du må ikke kaste bort tid når du har møtt den du elsker. Jeg føler jeg har nok erfaring til å vite hva jeg vil, sier 24-åringen.

KVINNENE I HANS LIV: Quran sammen med kona Cheryl og moren, som han ikke vil si navnet til. Foto: Caters
KVINNENE I HANS LIV: Quran sammen med kona Cheryl og moren, som han ikke vil si navnet til. Foto: Caters Vis mer

Var jomfru

24-åringen hadde ikke vært intim med en kvinne før han møtte Cheryl.

- Jeg synes ikke at sex er noe du skal dele med hvem som helst. Ikke for å være frekk, men det er bare ikke for meg. Det er noe som bare burde deles med noen som er helt spesiell, sier han til Mercury.

STJERNER I SOSIALE MEDIER: Cheryl og Quran lager morsomme og rare videoer som de legger ut på sosiale medier – og fansen deres elsker det. Foto: @kingqurannewpage / Mercury Press
STJERNER I SOSIALE MEDIER: Cheryl og Quran lager morsomme og rare videoer som de legger ut på sosiale medier – og fansen deres elsker det. Foto: @kingqurannewpage / Mercury Press Vis mer

Og Cheryl er helt spesiell.

- Hun er ganske sprø. Hun har lært meg mye om sex og om å være åpen for nye ting. Det føles som om jeg har mye erfaring, selv om det er bare hun som har gitt meg det, sier Quran.

Mens Cheryl har 17 barnebarn, drømmer Quran om å bli pappa. Derfor utforsker paret surrogat- og adopsjonsmuligheter, for å utvide familien sin.

TIKTOK-HIT: Norske David Berg er muligens Norges mest virale. Reporter: Jostein Sletten / Dagbladet TV Vis mer

- På grunn av Cheryls alder er det ikke sannsynlig på naturmetoden, sier Quran.

Men barn vil de uansett ha.

- Vi vet det er litt ukonvensjonelt, fordi Cheryl kanskje ikke vil leve like lenge som meg. Men hun stoler på at jeg vil være en god far, sier 24-åringen.

LES OGSÅ: Trekantdramaet sjokkerte en hel verden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer