Cheryl er 37 år eldre enn sin ektemann

Hun er 61, han er 24

Cheryl er bestemor til 17 – og drømmer om barn med sin unge ektemann.

STOR ALDERSFORSKJELL: Ekteparet Quran og Cheryl McCain har fått millioner av følgere på TikTok etter å ha delt kjærlige videoer fra forholdet. Nå har de også startet med OnlyFans. Video: Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen som ser Quran (24) og Cheryl (61) sammen for første gang, som tenker at de er mann og kone. Men det er de altså. Cheryl er 37 år eldre enn ektemannen sin, og årene viser seg i ansiktet hennes.

Men begge er strålende fornøyde med å ha funnet hverandre! Nå sprer de glede - og forargelse - i sosiale medier, blant annet på TikTok hvor de har mange millioner følgere.

Sjelevenner

Paret møttes da de jobbet i en fastfood-kjede i Georgia i USA. Bare fem måneder etter at de ble kjærester, giftet de seg. Bruden bar en lang hvit kjole og sandaler, og bryllupet sto i fjellene i Tennessee.

- Han er sjelevennen min. Han gjør meg lykkelig, og jeg gjør ham lykkelig. Han er i kontakt med følelsene sine, og det er det jeg elsker mest med ham. Jeg sa ja fordi jeg føler at det er et ubrytelig bånd mellom oss, sier Cheryl til den amerikanske nyhetsstasjonen W24.

Paret har en stor fanskare, og de elsker den positive oppmerksomheten de får i sosiale medier. Men den negative gjør vondt.

- Vi ignorerer hatmeldingene så godt det lar seg gjøre. Noen dager blir vi preget av det, men vi prøver heller å løfte hverandre. Det verste er ting de sier om ansiktet mitt eller alderen min, sier 61-åringen som har syv barn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer