Jenson ble brannskadd på 94 prosent av kroppen:

- Huden hans falt ned på gulvet

Den to år gamle hjerteknuseren var bare noen sekunder i det gloheite vannet. Men da moren løftet ham ut, falt huden av ham.

TAPPER: Jenson overlevde brannskadene. Hver eneste dag må hele kroppen vaskes tre ganger og smøres inn fra topp til tå. 2-åringen er operert 50 ganger. Foto: Privat
TAPPER: Jenson overlevde brannskadene. Hver eneste dag må hele kroppen vaskes tre ganger og smøres inn fra topp til tå. 2-åringen er operert 50 ganger. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Tapre lille Jenson (2) er en blid liten gutt – til tross for at han har vært igjennom 50 operasjoner i sitt korte liv. Han var 19 måneder gammel da han ble forbrent på 94 prosent av kroppen.

Mamma Jessica-Leigh Cox (29) fra Warwick i Storbritannia vil fortelle historien sin for å advare andre foreldre om hvor viktig det er å sjekke hvor varmt vannet som kommer ut av springen er.

- Jeg ante ikke at vann kunne gjøre dette mot en kropp, forteller hun.

Huden falt av

Jessica-Leigh hadde akkurat fått de tre guttene sine til å ta en lur på sofaen, og skulle ta seg et kjapt bad.

- Jeg var ikke ute av rommet mer enn tre minutter før Teddy ropte at Jenson klatret, sier hun.

Lille Jenson syntes nemlig vannet så fristende ut, og klatret opp i badekaret. Akkurat da Jess kom løpende inn på badet, hørte hun et plask.

Hun fikk ham opp umiddelbart, men skaden var allerede skjedd.

- Huden hans falt ned på gulvet da jeg løftet ham ut, forteller Jess.

Jess og samboeren Jason Smith (29) fikk satt den lille gutten i vasken for å kjøle ham ned, mens de ringte nødnummeret. Et ambulansehelikopter fløy Jenson til Birmingham barnesykehus, der et team på 30 mennesker sto klar og ventet på ham.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer