Opplever hets:

Hetses for tatoveringene

Faren forteller om reaksjonene han møter fra mennesker som ikke kan fordra tatoveringene hans.

FAR OG SØNN: Remy fra Canada har opplevd mye hets på grunn av tatoveringene sine fra folk på Internett. Flere kommentarer har dreid seg om at han ikke egner seg som forelder på grunn av utseende. Foto: Jam Press/@ephemeral_remy
FAR OG SØNN: Remy fra Canada har opplevd mye hets på grunn av tatoveringene sine fra folk på Internett. Flere kommentarer har dreid seg om at han ikke egner seg som forelder på grunn av utseende. Foto: Jam Press/@ephemeral_remy Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Folk skriver til meg at sønnen min på 13 år bør tas fra meg på grunn av hvordan jeg ser ut, sier Remy til Jam Press. Han har tatovert store deler av kroppen sin med svart blekk.

Tatovering- og piercingentusiasten forteller at mange mener han ikke er egnet til å være en god far på grunn av hvordan han ser ut.

TRØBBEL: Realityprogrammet «The Chop» ble stanset på ubestemt tid, etter at en av deltakerne hadde noen svært tvilsomme tatoveringer i ansiktet. Vis mer

I tillegg til tatoveringene hans, som blant annet inkluderer et stort øye med tenner på magen, har han også modifisert ørene ved å strekke dem langt ut.

Totalt har han brukt rundt en million kroner på tatoveringer og piercinger til dags dato.

- Hetses på Internett

Ettbarnsfaren fra Canada har opplevd mange stygge bemerkninger fra tilfeldige personer på grunn av sitt kontroversielle utseende.

Selv om Remy elsker hvordan han ser ut, har mange kommentert at han ikke er «egnet» til å være far for sønnen sin, Ivan.

FORNØYD: Ben Affleck fikk mye oppmerksomhet da han tatoverte hele ryggen sin. Hos «Ellen DeGeneres Show» snakket han om endelig om den. Video: TV3 Vis mer

- Det er ingen som har våget å si det direkte til meg, men jeg har sett kommentarer på Internett, sier Remy og kommer med et klart budskap.

- Hvis du tenker slik, bør du aldri få barn selv.

Han forteller at folk stirrer litt på ham, men at de som regel bare sier hyggelige ting og komplimenterer tatoveringene hans.

- Endrer ikke hvem man er

Farens første tatovering var av sønnens navn, og siden det ble han besatt av den kunstneriske formen.

- Jeg var overhodet ikke bekymret for sønnen min ettersom tatoveringer og piercinger ikke endrer noe på hvem man er. Han har egentlig aldri tenkt over dem, sier Remy.

DEKKER KROPPEN: Remys tatoveringer dekker store deler av kroppen hans. Øyet med tenner som øyevipper er favoritt-tatoveringen hans. Foto: Jam Press/ @ephemeral_remy
DEKKER KROPPEN: Remys tatoveringer dekker store deler av kroppen hans. Øyet med tenner som øyevipper er favoritt-tatoveringen hans. Foto: Jam Press/ @ephemeral_remy Vis mer

Han forteller at han soleklare favoritt-tatovering er det store øyet på magen og brystet hans.

Remys kone, Sarah, elsker også ektemannens unike utseende og paret ble raskt forelsket etter møtet i 2016.

FAMILIEN: Remy avbildet med sønnen Ivan og kjæresten Sarah. Foto: Jam Press/@ephemeral_remy
FAMILIEN: Remy avbildet med sønnen Ivan og kjæresten Sarah. Foto: Jam Press/@ephemeral_remy Vis mer

Remy har vært kokk i 20 år og har drevet sin egen restaurant og tatoveringsbutikk.

Han sier at sønnens venner gleder seg til å møte ham på grunn av tatoveringene hans og at de tenker på ham som en «kjendis».

Faren tror at Ivan fort kan ende opp med å følge i hans fotspor og tatovere seg selv i fremtiden.

- Sønnen min vil sannsynligvis få noen tatoveringer i fremtiden, men ikke så mange som meg, avslutter Remy.

Trude Drevland var gjest i «En kveld hos Kloppen», der ble hun overrasket med tatovering. Video: TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Viser frem hemmelig ansiktstatovering

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer