HØRER BARNEBARNET: - Jeg har i flere år gledet meg til å bli bestemor. Det er flaks at jeg fikk tilbake hørselen på høyre øre rett før Victoria Helene ble født, sier Gro Kristin Hagen. 
 Foto: Tore  Skaar/Se og Hør
HØRER BARNEBARNET: - Jeg har i flere år gledet meg til å bli bestemor. Det er flaks at jeg fikk tilbake hørselen på høyre øre rett før Victoria Helene ble født, sier Gro Kristin Hagen. Foto: Tore Skaar/Se og HørVis mer

Gro Kristin falt på isen - fikk igjen hørselen

60-åringen mistet hørselen på det ene øret da hun var 12 år. Et fall på glattisen gjorde at hun hører igjen.

SEOGHØR.NO: Gro Kristin Hagen (60) fra Sande i Vestfold smiler fra øre til øre. Nå hører hun både susen fra kjøleskapet og fuglene på taket.

Gro Kristin ble slått i hodet med et balltre og mistet hørselen på høyre øre, da hun bare var12 år gammel.

Et fall på isen 48 år senere førte mirakuløst nok til at bestemoren fra Sande i Vestfold fikk hørselen tilbake.

- Det er et eventyr alt sammen. Rett etter at jeg fikk tilbake hørselen, ble jeg bestemor for første gang. Nå er jeg heldig som hører barnebarnet Victoria Helene skrike, sier Gro Kristin til Se og Hør.

Saken fortsetter under bildet.

HJELP, JEG HØRER I STEREO:  - Det er uvant å høre på begge ørene, sier Gro Kristin. Hun har tilpasset seg et liv med bare hørsel på den ene siden av hodet - og overraskes nå stadig av hvordan ting egentlig høres ut. 
 Foto: Tore  Skaar/Se og Hør
HJELP, JEG HØRER I STEREO: - Det er uvant å høre på begge ørene, sier Gro Kristin. Hun har tilpasset seg et liv med bare hørsel på den ene siden av hodet - og overraskes nå stadig av hvordan ting egentlig høres ut. Foto: Tore Skaar/Se og Hør Vis mer

Uhellet som frarøvet henne hørselen, skjedde i en gymtime.

Gro Kristin fikk et slag fra et balltre under et spill som ble kalt «slåball». 

- Jeg stod på feil side av han som skulle slå mot ballen. Jeg fikk et kraftig slag mot øret, forteller Gro Kristin.

Hørselen forsvant helt på høyre øre etter ulykken.

Men i vinter kom den tilbake på utrolig vis.

Det skjedde etter at Gro Kristin falt på isen.

- Uhellet ble min redning. Følelsen av å kunne høre igjen er fantastisk. Det kunne ikke passe bedre enn at det skjedde få måneder før jeg ble bestemor, sier hun med et smil.

LES OGSÅ: Marianne ble mor som 13-åring

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.