«Grenseløst forelsket»-paret har giftet seg

Tore og Richiel fikk endelig gitt hverandre sitt «ja».

MANN OG KONE: Tore Lyngbø fra Bergen og 27 år yngre Richiel Samilan Sablas fra Filippinene kan nå smykke seg med tittelen «rette ektefolk»: Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
MANN OG KONE: Tore Lyngbø fra Bergen og 27 år yngre Richiel Samilan Sablas fra Filippinene kan nå smykke seg med tittelen «rette ektefolk»: Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Det var i fjor at TV-seerne først ble kjent med askøyværingen Tore Lyngbø (64) og filippinske Richiel Samilan Sablas (37) gjennom Discovery-programmet «Grenseløst forelsket».

Reality-serien handler om nordmenn som har funnet kjærligheten utenfor landets grenser, og som gjerne må takle ulike utfordringer for å få være mest mulig sammen med sine kjære.

Tore og 27 år yngre Richiel var faktisk kjærester i to år før de fikk til å møtes, og det tok ikke lang tid etter deres første møte før Tore fridde.

Digital overføring

Selve bryllupet skulle det derimot ta lenger tid å få gjennomført. Gleden var derfor stor da Tore og Richiel endelig kunne gi hverandre sitt «ja» for få uker siden.

De to ble viet i Askøy rådhus, og Se og Hør var selvsagt til stede. Se bilder og les mer om parets store dag på Se og Hør Pluss her!

- En fantastisk dag og virkelig et minne for livet, stråler Richiel og Tore etter den høytidelige seremonien i rådhuset i brudgommens hjemkommune.

Askøyværingen har også omtalt bryllupet til «Grenseløst forelsket»-paret, som for øvrig kommer til å bli vist på TV-skjermen til høsten.

FANT KJÆRLIGHETEN: Tore Lyngbø er hodestups forelsket i den 27 år yngre alenemoren Richiel Samilan Sablas fra Filippinene. Nå er planen å få henne til Norge, og den reisen får man se i «Grenseløst forelsket» på Discovery+. Reporter: Luna Lea. Video: Andreas Fadum / Discovery+ Vis mer

Representanter fra både familie og venner var til stede under vielsen, som også ble overført digitalt til Filippinene - der Richiels sønn foreløpig fortsatt bor.

REALITY-BRYLLUP: Du kan lese mer om «Grenseløst forelsket»-bryllupet i tirsdagens Se og Hør - eller på Se og Hør Pluss nå! FOTO: Faksimile fra Se og Hør
REALITY-BRYLLUP: Du kan lese mer om «Grenseløst forelsket»-bryllupet i tirsdagens Se og Hør - eller på Se og Hør Pluss nå! FOTO: Faksimile fra Se og Hør Vis mer

Måtte endre planene

Planen var opprinnelig at bryllupet skulle stå på nettopp Filippinene, men dessverre ble det ønsket for krevende å sette ut i livet. «Grenseløst forelsket»-paret strålte uansett på sin store dag hjemme på Askøy, og poserte vakkert som ferskt ektepar for Se og Hørs fotograf.

Se og Hør Pluss kan du se flere bilder av brudeparet, samt lese om utfordringene rundt bryllupet og veien videre for paret - og Richiels sønn.

Tores ferske kone legger for øvrig ikke skjul på at hun i fremtiden drømmer om å også få et barn med askøyværingen:

- Ja, jeg vil gjerne ha en liten Tore. Jeg håper det kommer en rett tid for det, bekrefter Richiel til Se og Hør, med kjærlig blikk mot ektemannen.

- Magisk øyeblikk

Som nevnt måtte paret vente lenge før de kunne møtes ansikt til ansikt for første gang.

Strenge innreiseregler på Filippinene under pandemien gjorde det vrient for Tore å komme på besøk fra Norge, men til slutt fant han en løsning. 64-åringen donerte nemlig et beløp til byggingen av en vanntank i Richiels hjemby, og fikk en offisiell invitasjon som takk for hjelpen.

LENGTET ETTER FØRSTE MØTE: Det var høsten 2019 at Tore begynte å prate med Richiel på Filippinene. Så kom pandemien og satte en stopper for alle planer om å møtes. I desember 2021 traff paret hverandre for første gang i virkeligheten. Foto: Privat
LENGTET ETTER FØRSTE MØTE: Det var høsten 2019 at Tore begynte å prate med Richiel på Filippinene. Så kom pandemien og satte en stopper for alle planer om å møtes. I desember 2021 traff paret hverandre for første gang i virkeligheten. Foto: Privat Vis mer

Etter et opphold på karantenehotell var han endelig klar for å møte kvinnen han hadde snakket med i over to år. I en park traff de to hverandre for første gang, og det ble et møte de aldri kommer til å glemme.

- Det var et magisk øyeblikk. Vi klemte hverandre og hun tok på ansiktet mitt, akkurat som om hun ikke visste om det var drøm eller virkelighet. Jeg holdt rundt henne, og det kjentes godt, fortalte Lyngbø til Se og Hør i fjor.

«GRENSELØST FORELSKET»: Den store aldersforskjellen mellom Nosak og Alicia setter ingen grenser for kjærligheten de føler for hverandre. Video: Discovery+. Reporter: Luna Lea. Vis mer

LES OGSÅ: Danny (36) fødte sitt eget barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer