«Grenseløst forelsket»-paret har giftet seg

Tore og Richiel fikk endelig gitt hverandre sitt «ja».

MANN OG KONE: Tore Lyngbø fra Bergen og 27 år yngre Richiel Samilan Sablas fra Filippinene kan nå smykke seg med tittelen «rette ektefolk»: Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
MANN OG KONE: Tore Lyngbø fra Bergen og 27 år yngre Richiel Samilan Sablas fra Filippinene kan nå smykke seg med tittelen «rette ektefolk»: Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Det var i fjor at TV-seerne først ble kjent med askøyværingen Tore Lyngbø (64) og filippinske Richiel Samilan Sablas (37) gjennom Discovery-programmet «Grenseløst forelsket».

Reality-serien handler om nordmenn som har funnet kjærligheten utenfor landets grenser, og som gjerne må takle ulike utfordringer for å få være mest mulig sammen med sine kjære.

Tore og 27 år yngre Richiel var faktisk kjærester i to år før de fikk til å møtes, og det tok ikke lang tid etter deres første møte før Tore fridde.

Digital overføring

Selve bryllupet skulle det derimot ta lenger tid å få gjennomført. Gleden var derfor stor da Tore og Richiel endelig kunne gi hverandre sitt «ja» for få uker siden.

De to ble viet i Askøy rådhus, og Se og Hør var selvsagt til stede. Se bilder og les mer om parets store dag på Se og Hør Pluss her!

- En fantastisk dag og virkelig et minne for livet, stråler Richiel og Tore etter den høytidelige seremonien i rådhuset i brudgommens hjemkommune.

Askøyværingen har også omtalt bryllupet til «Grenseløst forelsket»-paret, som for øvrig kommer til å bli vist på TV-skjermen til høsten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.