Finland:

Gift med stebroren: - Merkelig og galt

- Føler at foreldrene våre ønsket dette i hemmelighet.

GIFT: Samuli og Matilda. Foto: Instagram
GIFT: Samuli og Matilda. Foto: Instagram Vis mer
Publisert

Da Matilda (23) og Samuli (26) Eriksson møttes ble de umiddelbart forelsket. De deltok begge i moren til Matilda sitt 50-årslag, og merket at det var god kjemi mellom dem fra første sekund.

Det var bare et problem. De var stesøsken.

- Vi møttes altså i 2018 på min mors 50-årsdag. Vi klikket med en gang, sier Matilda Eriksson til Dagbladet.

RØPER DETALJER: Ulrikke Brandstorp har hatt et aktivt år, og mer skal det bli, for drømmebryllupet er ikke gratis. Nå avslører hun hvor bryllupet skal stå. Reporter: Thea Hope. Video: Celina Morken /Rød Løper Vis mer

Hun sier at de hadde en slags magnetisk tiltrekning til hverandre, da de alltid endte opp med å møte hverandre i helgene, da de var ute på byen med venner.

- Hver gang hadde vi gode samtaler og kjente forbindelsen. I 2021 begynte vi å henge regelmessig, men det var i første omgang som venner eller «stesøsken», sier Matilda.

- Kunne aldri skje igjen

Men så gikk plutselig vennskapet mellom stesøsknene over til romanse. Det føltes rart, ifølge 23-åringen.

- Vi begynte å date i mai 2021 og flyttet sammen med en gang. For å være helt ærlig så føltes det veldig rart, og galt i starten, sier hun, før det mimres tilbake til den første romantiske hendelsen deres.

HÅVER INN: Amerikanske Stephanie Matto, kjent fra reality-programmet «90 Day Fiancé» får reaksjoner for å selge sin egen fis på glass. Video: Kine Falch Vis mer

- Første gang da noe romantisk skjedde mellom oss bestemte vi oss for at det aldri kunne skje igjen, noensinne. Vi var for redde til å miste vennskapet vårt, sier Mathilda.

Kunne ikke benekte det

Men selv om hodene sa nei, var det liten tvil i hjertene deres. Dette var ment til å skje.

- Det tok bare en uke før det skjedde igjen fordi vi rett og slett ikke kunne benekte følelsene og hengivenheten vi hadde for hverandre, sier Matilda.

Og etter at de først hadde akseptert sin kjærlighet for hverandre gikk det raskt.

- Vi ble forlovet i oktober i fjor og giftet oss i sommer. Alt føltes så naturlig og helt rett. Ingen av oss hadde engang tenkt på ekteskap eller forlovelse i våre tidligere forhold, sier Matilda.

FORLOVER SEG: I TV-serien «Extreme Sisters» forlover tvillingene Anna og Lucy DeCinque seg med samme mann. Video: TLC Vis mer

- Trengte tid

- Hva sa foreldrene og vennene deres om at dere ble et par?

- Foreldrene våre var veldig glade på våre vegne helt fra starten, og jeg føler til og med at de i all hemmelighet hadde ønsket at dette skulle skje, forteller Matilda.

Det noe uvanlige paret opplevde derimot en litt annen reaksjon fra vennene sine.

- Noen av vennene våre trengte litt tid for å bearbeide det faktum at nå er ikke Samuli min stebror lenger, nå er han kjæresten min. Men nå for tiden synes alle vi er et flott par og at vi passer perfekt for hverandre.

Da Dagbladet spør hva som venter dem i fremtiden er det liten tvil.

- Nå som vi er gift har vi selvfølgelig tenkt på å få barn på et tidspunkt, men ikke helt ennå, sier Matilda.

LES OGSÅ: Iris (83) har «livets beste sex» med Mohamed (37)

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer