Anna Moriah Wilson:

Funnet drept etter trekantdrama

Proffsyklisten Anna Moriah Wilson (25) ble funnet drept i et hus i Texas i mai. Nå leter politiet etter en annen kvinne etter et påstått trekantdrama.

FUNNET DREPT: Proffsyklisten Anna Moriah Wilson ble bare 25 år gammel. Foto: Privat/Instagram
FUNNET DREPT: Proffsyklisten Anna Moriah Wilson ble bare 25 år gammel. Foto: Privat/Instagram Vis mer
Publisert

Bare tre dager før Anna Moriah Wilson (25) skulle delta i et sykkelritt i Hico i Texas, ble hun funnet omkommet på badet.

Toppsyklisten blødde fra en rekke skuddsår og det lå tomme hylser rundt henne, ifølge dokumenter fra politiet, gjengitt av medier som The Guardian og New York Times.

- Det finnes ikke ord som kan uttrykke smerten og lidelsen vi opplever på grunn av dette meningsløse, tragiske tapet, skrev Wilsons familie i en uttalelse, skriver Guardian.

SKUTT: Ana Abulaban ble skutt av mannen sin, Ali Abulaban, grunnet sjalusi. Reporter: Marthe Tveter Gjønnes. Vis mer

- Livet hennes ble tatt fra henne før hun fikk muligheten til å oppnå alt hun drømte om.

Rebecca Rusch, som også er profesjonell syklist, er blant en av flere som minnes Wilson på Instagram:

«Hun hadde en indre styrke som er sjelden ved ethvert menneske, spesielt til å være 26 år», skrev hun.

Ifølge politikilder skal Wilson ha hatt et kortvarig romantisk forhold til Colin Strickland, som også er en proffsyklist med base i Austin i Texas.

Forholdet mellom de to skal ha utviklet etter at Strickland gjorde det slutt med sin tidligere kjæreste (35), melder Guardian.

DRAPSDØMT: Johanna Möller ble dømt for drapet på sin egen far, nå stiller hun opp i en ny dokumentarserie. Video: Viaplay Vis mer

Det er denne kvinnen som nå er etterlyst i saken.

Forholdet mellom Wilson og Strickland tok imidlertid slutt da Strickland valgte å gå tilbake til ekskjæresten.

Men ifølge politiet var Wilson og den mistenkte kvinnen sammen kvelden drapet skjedde.

Dette skal være grunnen til at den 35-årige kvinnen nå er hovedmistenkt i drapssaken. Politiet mistenker at hun skal ha skutt avdøde, etter at Colin Strickland kjørte henne hjem den kvelden. Ifølge politiet har Strickland løyet om dette i en tekstmelding.

HELE HISTORIEN: I ABC-programmet «20/20» fortelles hele historien om drapsdømte Robert Bierenbaum og hans avdøde kone Gail Katz. Video: ABC/«20/20» Vis mer

Sporløst forsvunnet

Kun minutter etter at Strickland forlot Wilsons bolig, har politiet fanget opp en svart SUV ved overvåkningskamera på utsida.

Politiet mener bilen tilhørte den 35-årige kvinnen.

Den mistenkte kvinnen har ikke vært sett siden 13. mai. Strickland understreker at han ikke har vært i kontakt med henne etter tragedien.

- Jeg beklager. Jeg kan rett og slett ikke forstå denne ufattelige tragedien, sier han i en uttalelse til The American Statesmen.

MODENA: Amanda Knox var tilbake i Italia for første gang siden hun ble frikjent for drapet på sin venninne, Meredith Kercher. Video: CNN. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen, Dagbladet TV Vis mer

Den etterlyste kvinnen har også slettet alle sine kontoer på sosiale medier. Politiet har utstedt en arrestordre på henne for drap. US Marshals deltar i søket og ber publikum om hjelp for å finne henne.

Strickland var i avhør hos politiet dagen etter drapet. Da skal han blant annet ha fortalt at han kort tid i forkant av drapet kjøpte to våpen, både til seg selv og den hovedmistenkte 35-åringen.

DØDE: Den populære TikTokeren Kassidy Pierson tapte kampen mot kreften etter at hun ble diagnostisert for seks år siden. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

35-åringen var i avhør dagen etter drapet. Der ble det blant annet lagt frem videobevis av bilen hennes. På spørsmål om hvorfor bilen befant seg der, hadde hun ikke noe godt svar.

Siden den gang har politiet analysert hylsene de fant rundt Wilsons lik, og har konkludert med at det er «betydelig» sannsynlighet for at drapsvåpenet kan være 35-åringens.

LES OGSÅ: Voldtok og drepte lillesøsteren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer