Idaho, USA:

Funnet døde

De fire ungdommenes dødsfall etterforskes som drap.

I SORG: Lokalsamfunnet i Idaho er i sorg etter at fire ungdommer ble funnet døde. Foto: Skjermdump fra Instagram
I SORG: Lokalsamfunnet i Idaho er i sorg etter at fire ungdommer ble funnet døde. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fire studenter i starten av 20-årene ble funnet døde i en leilighet utenfor campus søndag. Det lokale politiet i byen Moscow bekrefter at de fire ungdommene studerte ved University of Idaho i USA.

Universitetspresident ved skolen, Scott Green, bekrefter at dødsfallet blir etterforsket som mulige drap, skriver People.

DØDSBUDSKAP: Maymona trakk seg fra «Farmen» etter å ha fått høre om farens dødsfall. Bilder: TV 2. Video: Rød Løper. Vis mer

Politiet har gått ut med navnene på studentene i en pressemelding på sin hjemmeside mandag.

Det var Ethan Chapin (20), Madison Mogen (21), Xana Kernodle (20) og Kaylee GonCalves (21) som ble funnet døde i leiligheten, som lå rett på utsiden av skolens områder.

- Moscow-politiet og Moscow-by er svært trist på vegne av familiene, medstudentene og vennene til de omkomne. Vår dyptfølte medfølelse går ut til hver eneste person som er berørt av denne hendelsen, heter det i en uttalelse fra politiet.

SJOKK: Da vi var på premieren til «71 grader nord kjendis», fikk vi vite at dronning Elizabeth var død. Slik reagerte kjendisene. Reporter: Thea Hope. Video: Klaus Fjellro/Rød Løper Vis mer

Politiet uttaler også at detaljene i etterforskningen er begrenset, og at ingen arrestasjoner har blitt gjort hittil.

- Det er med dyp sorg jeg deler med dere at universitetet i dag ble varslet om at fire University of Idaho-studenter, som bor utenfor campus, antas å være ofre for drap. Av respekt for de døde, vil undervisning over staten Idaho bli avlyst mandag 14. november, heter det i en uttalelse fra universtitetsspresidenten.

Bilder og video fra åstedet viste søndag politibiler og politisperringer rundt hjemmet til ungdommene.

DØD: Den folkekjære skuespilleren ble 95 år gammel. Video: Dagbladet TV Vis mer

«Vi er takknemlige for støtten fra lokalsamfunnet, og den pågående innsatsen til politiavdelingen. Universitetet er forpliktet til å støtte studenter og familier i løpet av denne tiden», skrev skolen i en uttalelse.

LES OGSÅ: Stygt skadet: - Forferdelig!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer