Forsvinningsmysteriet i USA:

Frigir nødsamtale: «Han slo henne»

En offentliggjort nødsamtale vitner om høyt konfliktnivå mellom Gabby Petito (22) og forloveden Brian Laundrie (23) før de ble stoppet av politiet 12. august.

DRAMA: En offentliggjort nødsamtale vitner om høyt konfliktnivå mellom Gabby Petito (22) og forloveden Brian Laundrie (23) før de ble stoppet av politiet 12. august. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer
Publisert

Den siste tiden har det blitt iverksatt en storstilt leteaksjon i nasjonalparken Grand Teton etter den savnede Instagram-eventyreren Gabby Petito (22). Forsvinningen har fått massiv medieoppmerksomhet i USA.

Søndag kveld meldte CNN at det er blitt gjort funn av en død person i en skog i Wyoming Park, i området der Petito ble meldt savnet.

Den avdøde personen er foreløpig ikke identifisert, men ifølge FBI matcher avdøde beskrivelsene av Petito.

Frigir nødsamtale

Gabby Petito og kjæresten Brian Laundrie la ut på bilferie i juli, med planer om å krysse USA på tvers. Opprinnelig skulle paret returnere i oktober, men i starten av september vendte Laundrie hjem alene.

En video politiet i Moab offentliggjorde fredag, viser film fra kameraene som de amerikanske politibetjentene bærer på uniformen. Der fremgår det at Petito hadde hatt en opprivende krangel med kjæresten.

Mandag kveld har politiet også offentliggjort et lydopptak av en nødsamtale fra en som ble vitne til paret i Moab 12. august - før de ble stoppet av politiet.

«Mannen slo jenta (...). De løp opp og ned på fortauet, han slo henne og så kjørte de av gårde», sa innringeren i den 49 sekunders lange samtalen, ifølge The Independent.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer