Foreldrenes grusomme hemmelighet avslørt

Politiet har jaktet på svaret siden januar i fjor. Nå er skjebnen til parets datter oppklart.

TILTALT: Den 13 år gamle jentas foreldre ble pågrepet i januar i fjor. Nå er de tiltalt for drap på sin egen datter. Foto: Politiet i Phoenix
TILTALT: Den 13 år gamle jentas foreldre ble pågrepet i januar i fjor. Nå er de tiltalt for drap på sin egen datter. Foto: Politiet i Phoenix Vis mer
Publisert

I over ett år har politiet i Phoenix forsøkt å finne ut hva som skjedde med 13 år gamle Ana Loera, som ifølge vitner sist ble sett i live sommeren i 2016. Nå er mysteriet oppklart.

Nylig kom politiet i byen i Arizona med nyheten om at deres drapsetterforskere hadde gjort et gjennombrudd i saken. Samtidig ble det opplyst at foreldrene til 13-åringen er tiltalt for blant annet drap, barnemishandling og forsøk på å skjule en død person.

De to har sittet i varetekt siden januar i fjor, få dager etter at etterforskningen startet.

Politiet hadde da blitt oppringt av en 11 år gammel jente, som hevdet hun hadde vært alene hjemme i to dager og var sulten. En patrulje ble sendt til stedet, og tok hånd om 11-åringen og to andre barn som befant seg i boligen.

Kort tid etter, fikk brannvesenet telefon om at boligen hvor barna hadde blitt funnet, sto i brann.

Da flammene var slukket, ble huset gjennomsøkt. Der ble det funnet rester av en død person. Undersøkelser viste i ettertid at det var 13 år gamle Ana Loera.

Pakket inn og lagt på loftet

I en presseoppdatering på Facebook opplyser politiet at den nøyaktige datoen for når jenta døde, ikke har vært mulig å fastslå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer