Karina har båret frem hele denne ungeflokken

Fødte fire barn for vennene sine

Etter å ha fått to barn selv, ga Karina venninnen to små. Men hun stoppet ikke der!

SAMMENSVEISET: Takket være Karina har seks barn kommet til verden – og nå ser de tre ekteparene på hverandre som en stor familie. Foto: David Ferguson
SAMMENSVEISET: Takket være Karina har seks barn kommet til verden – og nå ser de tre ekteparene på hverandre som en stor familie. Foto: David Ferguson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Karina Ward (44) har et stort hjerte. Så stort at hun har båret frem tre barn for noen andre – og fått to ekstra familier på kjøpet!

Det begynte da hun ble kjent med Sue (48). Sue hadde allerede i flere år forsøkt å bli gravid sammen med ektemannen Paul, men prøverørsforsøkene lyktes aldri.

For 15 år siden ga Karina henne et løfte.

- Jeg sa til henne at hvis jeg kan bli gravid, skal jeg gi deg et barn, forteller Karina.

Vegret seg

Sue og Paul ga opp prøverørsforsøkene. I mellomtiden forelsket Karina seg i Tim, og Sue var forlover da de giftet seg. To dager før bryllupet fant Karina ut at hun var gravid.

Da hun fortalte det, minte hun venninnen Sue på løftet hun hadde gitt – dette betydde at hun en dag kunne føde et barn for Sue og Paul.

Karina fikk Jayden (9), og 17 måneder senere fikk hun Kayla (7).

- Det var to raske til oss, men deretter var det Sues tur, sier Karina.

De to familiene fikk rådgivning, for å være sikre på at de hadde tenkt gjennom alt. Deretter ble Sues befruktede egg satt inn i Karinas livmor.

Ble med på fødselen

To uker senere viste en blodprøve at Karina var gravid. Og ikke nok med det – hun var gravid med tvillinger!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.