Fløysviks datter fikk ny rygg

Da Tor Fløysvik dømte finalen i «Skal vi danse», lå datteren Mathilde på Rikshospitalet med ny rygg.

ENDELIG FRISK: Tor Fløysvik reiste rett fra finalen i  «Skal vi danse» til Rikshospitalet for å være sammen med datteren Mathilde som hadde vært gjennom en krevende ryggoperasjon.
ENDELIG FRISK: Tor Fløysvik reiste rett fra finalen i «Skal vi danse» til Rikshospitalet for å være sammen med datteren Mathilde som hadde vært gjennom en krevende ryggoperasjon. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mathilde Fløysvik (16) har ikke gått glipp av en eneste finale av «Skal vi danse» med pappa Tor Fløysvik (64) som dommer.

Men i fjor måtte hun se det siste spennende oppgjøret i opptak fra sykesengen. Hun lå nemlig på Rikshospitalet, hvor dyktige kirurger hadde gitt henne en helt ny rygg.

Mathilde ble operert for skoliose 19. november. Skoliose er en sideveis skjevhet i ryggsøylen, som kan dukke opp hos unge kvinner under puberteten. 

Før operasjonen hadde 16-åringen lest alt hun kom over om emnet, og hun hadde snakket med ungdom som hadde vært gjennom den krevende operasjonen. 

- Andres åpenhet hjalp meg, skoliose er jo noe de færreste vet noe om. Derfor ønsker også jeg å være åpen om det, sier Mathilde.

Hun fortalte tidligere i år sin historie til Se og Hørs lesere. 

- Datoen for operasjonen ble bestemt seks uker før. Det kolliderte med finalen i «Skal vi danse», og det finnes ingen argumenter for å utsette operasjoner av denne typen, sier pappa Tor.

Rett på sykehus

Han er fremdeles i tvil om han husket å gratulere Eirik Søfteland og Nadya Khamitskava med seieren i årets finale. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer