Emma trodde ikke hun kunne bli mamma

Fikk tre gutter på samme dato

Etter hver spontanabort som Emma var igjennom, fikk hun en liten gutt.

STOLT ELDSTEMANN: Her er Jesse, pappa Dave, Alfie med baby Arley og mamma Emma. Alfie er superstolt storebror – og glad for at lillebrødrene kom på hans bursdag. Foto: NTB
STOLT ELDSTEMANN: Her er Jesse, pappa Dave, Alfie med baby Arley og mamma Emma. Alfie er superstolt storebror – og glad for at lillebrødrene kom på hans bursdag. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Emma Smith (42) fra Chesire i Storbritannia var 18 år gammel da hun fikk vite at hun hadde endometriose.

Hun var igjennom ti operasjoner for å forsøke å bli kvitt sykdommen, men hver gang kom vevet tilbake - og hver gang ble det mer aggressivt.

Legene sa at hun måtte begynne tidlig hvis hun ville forsøke å bli mamma, da sykdommen bare ville gjøre det vanskeligere og vanskeligere.

Arthur Urso har seks koner, og planlegger barn med alle sammen. Video: Klaus Fjellro / Rød Løper / Arthur Urso via Instagram. Vis mer

Hjerteskjærende

Emma Smith (42) fra Chesire i Storbritannia var 18 år gammel da hun fikk vite at hun hadde endometriose. Hun var igjennom ti operasjoner for å forsøke å bli kvitt sykdommen, men hver gang kom vevet tilbake - og hver gang ble det mer aggressivt.

Legene sa at hun måtte begynne tidlig hvis hun ville forsøke å bli mamma, da sykdommen bare ville gjøre det vanskeligere og vanskeligere. med Dave Mycock (39) da de bestemte seg for å prøve.

ALLE GODE TING: Dave og Emma sammen med nyfødte Arley - som kom til verden litt for tidlig. Foto: NTB
ALLE GODE TING: Dave og Emma sammen med nyfødte Arley - som kom til verden litt for tidlig. Foto: NTB Vis mer

Den første graviditeten endte i en spontanabort.

Men like etter ble hun gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Emma var 35 år gammel da Alfie James (7) kom til verden den 20. juni 2016. Endelig var hun også blitt mamma!

Komiker og skuespiller Henrik Schatvet, ble kjent gjennom rollen «Morten-mygg» i julekalenderen «Jul i svingen». Dette gjør han nå. Video: NRK / Henrik Schatvet / Rød Løper Vis mer

Lykketreff

Den neste graviditeten endte også i en spontanabort. Men så satt det igjen - og Jesse Joes termindato var den 4. juli 2019.

- Men så kom han på Alfies bursdag! Alfie var kjempeglad for at han kunne dele den store dagen med lillebroren sin, forteller Emma til The Mirror.

Emma og Dave ville gjerne ha et barn til – og nok en gang måtte de igjennom en smertefull spontanabort, før de skulle lykkes. Men ingen kunne forutsatt at også nyfødte Arley Jay skulle se dagens lys 20. juni.

HADDE HASTVERK: Arley måtte ligge i kuvøse – siden han hadde hatt det travelt med å komme til verden på storebrødrenes fødselsdag. Foto: NTB
HADDE HASTVERK: Arley måtte ligge i kuvøse – siden han hadde hatt det travelt med å komme til verden på storebrødrenes fødselsdag. Foto: NTB Vis mer

- Hvis du hadde satset penger på en hest som hadde så dårlige odds som jeg hadde for å bli mamma, ville du aldri trodd at den skulle ende som en vinner. Men vi har vunnet – tre ganger! Det er et mirakel, og jeg føler meg så velsignet, sier hun til Mirror.

- Nå ser jeg for meg at når de blir eldre, kommer de til å gå ut og feire bursdagene sine sammen. Og så sier de kanskje: «Mamma var ikke så verst, vel. Hun brakte oss til verden på akkurat samme dato!»

Tone Damli gjestet Motepolitiet Live med Jan Thomas og åpnet opp om graviditet og svangerskap. Video: Jenny Emilie Aas/Dennis Appelong/Håvard Bjørnerem/Se og hør. Vis mer

Trebarnsmoren understreker at hun absolutt ikke har gjort noe for at barna skulle få samme bursdag.

- Vi har ikke planlagt det på noe vis. Syklusen din endrer seg også, så det ville ikke vært mulig å legge opp til at det skulle bli slik selv, forteller hun.

Hun kunne godt tenkt seg å prøve igjen, og se om de kan få en jente født på den 20. juni.

- Men Dave har sagt at han er ferdig nå – så da blir det ikke slik, sier hun med et smil.

LES OGSÅ: Deler sjeldent blinkskudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer