Mystisk forsvinning:

Fikk sjokkbeskjed etter 42 år

Ga sist fra seg et livstegn i 1980.

I LIVE: I 1980 forsvant familien Linn Clouse sporløst. Foreldrene ble funnet døde ett år etter forsvinningen. Nå er datteren deres funnet i live. Foto: Identifinders International
I LIVE: I 1980 forsvant familien Linn Clouse sporløst. Foreldrene ble funnet døde ett år etter forsvinningen. Nå er datteren deres funnet i live. Foto: Identifinders International Vis mer
Publisert

En jente som forsvant for fire tiår siden etter at foreldrene hennes ble funnet drept i staten Texas i USA, har endelig blitt funnet og er «frisk og i live». Det melder blant annet ABC, Fox 9 News og NBC.

«Baby Holly» og foreldrene hennes Tina Gail Linn Clouse og Harold Dean Clouse Jr. hadde sist blitt sett av familien i 1980.

Da hadde de nettopp forlatt hjemmet sitt i Volusia County i Florida fordi Dean skulle satse på snekkerarbeid i Texas.

DRAPSDØMT: Johanna Möller ble dømt for drapet på sin egen far, nå stiller hun opp i en ny dokumentarserie. Video: Viaplay Vis mer

Like etter ble parets bil returnert til familien av noen fremmende. Familien trodde ifølge Fox 9 at paret hadde sluttet seg til en religiøs sekt og ikke lenger ønsket kontakt med dem.

Dessverre ble Tina og Dean ofre for drap. Men det var ikke før i fjor at likene deres ble identifisert.

Funnet i 1981 - identifisert i 2021

Myndighetene i Texas var tidligere ikke i stand til å fastslå identiteten til to personer som ble funnet døde i et skogsområde i Houston i 1981. Men det var frem til oktober i fjor.

FIKK KRITIKK: Espen PA Lervaag har lagt ut mye drøyt på «Instagram» og har flere ganger fått høre at han har gått over streken. Reporter: Celina Morken Vis mer

Da brukte etterforskere genetisk slektsforskning for å identifisere likene. Det viste seg å være Tina Linn Clouse og Harold Clouse Jr.

Men ingen ante hva som hadde skjedd med datteren deres. Frem til nå.

Familien søkte etter Holly

Da familiene Linn og Clouse - som hadde søkt etter den forsvunne trioen siden 1980 - fikk vite nyhetene, begynte de å lete etter svar på hva som skjedde med Holly.

42 år senere har de svaret.

HELE HISTORIEN: I ABC-programmet «20/20» fortelles hele historien om drapsdømte Robert Bierenbaum og hans avdøde kone Gail Katz. Video: ABC/«20/20» Vis mer

Holly er i live. Hun ble funnet på bursdagen til faren Dean.

Det er Texas Attorney General's Offices nyopprettede Cold Case and Missing Persons Unit som kom med den sjokkerende kunngjøringen torsdag morgen.

Hun er nå 42 år gammel, fembarnsmor, og bor i delstaten Oklahoma. Holly fikk møte den «ekte familien» på mor- og farssiden over Internett torsdag ettermiddag.

Myndighetene avslørte ikke den nye identiteten til «Baby Holly».

SKUTT: Ana Abulaban ble skutt av mannen sin, Ali Abulaban, grunnet sjalusi. Reporter: Marthe Tveter Gjønnes. Vis mer

Funnet på farens bursdag

Det ble ekstra meningsfylt at Holly ble funnet 09. juni, da det var farens bursdag. Dean Clouse' familie ser på det som en forsinket bursdagsgave.

- Å finne Holly er en gave fra himmelen siden vi fant henne på Deans bursdag. Jeg ba i mer enn 40 år om svar, og nå har vi funnet Holly, sa Donna Casasanta, Hollys bestemor og Deans mor til Fox 9 News.

Cheryl Clouse, Hollys tante, sa at det var «en utrolig følelse» å se henne for første gang.

- Det er en stor velsignelse å vite at hun har det bra og har hatt et godt liv, sa Cheryl Clouse.

LES OGSÅ: Blodig bak sceneteppet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer