Fant partert svigerdatter

Jared James Dicus (21) ble denne uken siktet for drapet på kona - elleve uker etter bryllupet.

NYGIFT: 23. oktober 2022 ga paret hverandre sitt «ja». Denne uka ble Jared James Dicus siktet for drapet på kona. Foto: Instagram
NYGIFT: 23. oktober 2022 ga paret hverandre sitt «ja». Denne uka ble Jared James Dicus siktet for drapet på kona. Foto: Instagram Vis mer
Publisert

Anggy Diaz (21) og Jared James Dicus (21) giftet seg 23. oktober 2022. Under tre måneder seinere fant Dicus' foreldre svigerdatteren drept i parets hjem i Texas. Hodet var skilt fra resten av kroppen.

- Hun var partert. Boligen var dekket av blod. Det var et grusomt åsted, sa politisjef i Waller County Troy Guidry til den lokale TV-stasjonen KHOU-TV.

Hendelsen fant sted onsdag 11. januar. Drapsvåpenet skal ha vært en kjøkkenkniv, skriver ABC 13.

SKUTT: Ana Abulaban ble skutt av mannen sin, Ali Abulaban, grunnet sjalusi. Reporter: Marthe Tveter Gjønnes. Vis mer

Tilsto

21 år gamle Dicus ble arrestert på stedet og siktet. Han erkjente knivdrapet i det første avhøret.

«Jeg er sikker på at mange av dere har hørt om gårsdagens hendelse i Oak Hollow-området, hvor en ung mann ble arrestert og siktet for drapet på kona», startet dommeren Trey Duhon et innlegg på Facebook.

INNRØMMET ALT: Jared James Dicus tilsto drapet på kona. Foto: Waller County-politiet
INNRØMMET ALT: Jared James Dicus tilsto drapet på kona. Foto: Waller County-politiet Vis mer

«Dette involverte et ungt par som jeg viet i oktober 2022. I løpet av min korte tid med dem, var de veldig hyggelige. Som mange av dere, er jeg veldig trist og sjokkert over den tragiske hendelsen, og mine bønner er med de to familiene».

- Solstrålen i livet hans

Det er uvisst hva som var foranledningen til det brutale drapet. Ifølge ABC 13 etterforsker politiet nå om det kan ha vært narkotika i bildet.

Avdøde Anggy Diaz jobbet i en lokal butikk i området. Paret bodde i et lite hus på eiendommen til Dicus' foreldre.

Jared James Dicus sitter blir holdt i varetekt. Kausjonen er satt til 500 000 dollar - tilsvarende fem millioner norske kroner med dagens kurs.

- Diaz var solstrålen i livet hans. Han gjorde henne glad, og hun holdt ham ved godt mot, sa en barndomsvenn av siktede til den lokale TV-stasjonen Kiro 7.

Det er opprettet en side på innsamlingsnettstedet GoFundMe for å hjelpe Diaz' familie med begravelsesutgifter. Det vil også bli holdt en vake til ære for 21-åringen.

DOKUMENTAR: Historien om det rystende drapet på journalist Kim Wall har blitt til Netflix-dokumentar. Video: Netflix Vis mer

LES OGSÅ: Skjøt og drepte kjæresten på valentinsdagen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer