Gabby Petito (22) funnet drept

Familien raser: - Feiginger

Den drepte 22-åringens familie langer ut mot Brian Laundries familie.

FUNNET DREPT: FBI mener at Gabby Petito ble drept. Kjæresten hennes er fortsatt savnet. Foto: Gabby Petito/Instagram
FUNNET DREPT: FBI mener at Gabby Petito ble drept. Kjæresten hennes er fortsatt savnet. Foto: Gabby Petito/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Brian Laundrie (23) er fortsatt som sunket i jorden, 20 dager etter at han forsvant fra foreldrenes hjem i Florida. Tirsdag var drepte Gabby Petitos (22) foreldre gjester i det amerikanske talkshowet «Dr. Phil», hvor de langet ut mot Laundrie-familien.

Petito-familien har stilt opp i en rekke pressekonferanser og TV-programmer for å få svar på hva som skjedde med Gabby.

Brian Laundries foreldre har derimot gått i skjul, og det reagerer Joseph Petito sterkt på.

- Jeg har ikke sett dem i noen TV-programmer for å finne Brian. Hva tror du er årsaken? spurte han programleder Phil McGraw (71).

DRAMATISK: Politiet i USA leter nå etter kjæresten til Gabby Petitio som er funnet død etter en bilferie. Video: Youtube / Kameraone. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Kom hjem alene

2. juli la Petito og Laundrie ut på en USA-reise i førstnevntes hvite van.

Reisen ble hyppig dokumentert på Instagram.

Etter at paret ble stanset av politiet, og det ble sendt «rare» SMS-er fra Gabby Petitos telefon, ble det plutselig stille fra henne. 1. september vendte Brian Laundrie hjem fra reisen - alene.

11. september meldte Gabby Petitos familie henne savnet, etter nytteløse forsøk på å Laundrie til å fortelle hvor hun var.

DRAMA: En offentliggjort nødsamtale vitner om høyt konfliktnivå mellom Gabby Petito (22) og forloveden Brian Laundrie (23) før de ble stoppet av politiet 12. august. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

Han nektet å svare.

- Vi gjorde alt for å finne Gabby, sa faren, Joseph Petito i «Dr. Phil».

19. september ble 23-åringen funnet død, og FBI mener at hun ble drept.

KREVER SVAR: Joseph Petito under en pressekonferanse i New York 28. september. Foto: AFP
KREVER SVAR: Joseph Petito under en pressekonferanse i New York 28. september. Foto: AFP Vis mer

Politiet kaller Brian Laundrie for en «person av interesse», og det er utstedt en føderal arrestordre på ham for uautorisert bruk av et kredittkort mellom 30. august og 1. september.

Det er ikke kjent hvem kortet tilhørte.

DØDE: Den populære TikTokeren Kassidy Pierson tapte kampen mot kreften etter at hun ble diagnostisert for seks år siden. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Saftige gloser

I «Dr. Phil» gikk Joseph Petito hardt ut mot Brian Laundrie, og beskrev ham med ett ord:

- Feiging, sa han, og fortsatte:

- Jeg kunne brukt noen andre ord, men jeg kan ikke bruke dem i programmet ditt, sa faren til McGraw.

Joseph Petito kan ikke fatte og begripe hvorfor Laundrie-familien gjør som de gjør. Foreldrene hans nektet lenge å prate med politiet.

Etter at Petito ble meldt savnet, banket politiet flere ganger på døren deres i North Port i Florida. Foreldrene nektet å la dem prate med sønnen, som de påsto var i huset.

DØDE: Modell og kjendissønn Harry Brant (24) døde 17. januar 2021. Video: NTB / Instagram / Ingebjørg Iversen Vis mer

Skjulte sønnen?

- Vi snakket med foreldrene hans, som gjorde ham utilgjengelig, sa North Port-politiets talsmann Josh Taylor til The New York Post.

Til CNN sa han at politiet hadde forsøkt å få kontakt med Brian Laundrie og familien i mange dager.

Tidligere har naboene til Laundries foreldre sagt at de så Brian og foreldrene kjøre av gårde med en campingvogn samme dag som Petito ble meldt savnet.

OMRINGET: Laundrie-familiens hus i North Port i Florida omringet av pressen 29. september. Foto: AFP
OMRINGET: Laundrie-familiens hus i North Port i Florida omringet av pressen 29. september. Foto: AFP Vis mer

Plutselig avslørte Bian Laundries foreldre at han hadde forsvunnet, og meldte ham savnet. Det har blitt spekulert på om foreldrene har noe med forsvinningen å gjøre.

- Vi dro hjem til dem, og de sier nå at de ikke har sett sønnen sin, sa politiets talsmann.

SAVNET: Spanske Olivia på seks år og Anna på ett år ble siste sett med faren sin på øya Tenerife 27. april. Nå er eldstedattera funnet død. Video: AP / Politiet Vis mer

Joseph Petito legger ikke skjul på hva han tenker om dette.

- Alle som bor i det huset er feiginger, og de vet ikke hvordan de tar ansvar for sine egne handlinger, sa han i «Dr.Phil».

Får ikke kontakt

Brians søster, Cassie Laundrie, gikk tirsdag ut og sa at hun ikke hadde fått kontakt med foreldrene. I et intervju med ABC-programmet «Good Morning America» sa hun at hun ikke ante hvor broren er.

- Jeg vet ikke hvor broren min er, hadde jeg gjort det ville jeg angitt ham til politiet. Jeg vil be broren min om å stå frem og få oss ut av dette forferdelige rotet, sa hun.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjerna Kobe Bryants liv. Halvannet år etter står han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

Hun traff ham selv sist 6. september på en familiesammenkomst, og fortalte at hun har samarbeidet med politiet etter at broren ble meldt savnet.

- Det var ingenting spesielt, ingen tegn på et farvel. Jeg bekymrer meg for ham, og håper han har det bra. Men jeg er også sint, og vet ikke hva jeg skal tro.

Hun sa også at hun føler sorg over tapet av Gabby Petito, og har empati med hennes familie.

- De fortjener svar, sa hun.

LES OGSÅ: Fitness-modellen ble brutalt drept

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer