Bjørn Tomren klar for finale i «Stjernekamp»:

- Familien betyr mest

Den stillferdige romsdalingen med den dype stemmen er blitt seernes nye yndling.

KJÆRLIG TONEFØLGE: Det sies at bak enhver suksessfull mann, står det en sterk kvinne. Under Bjørns opptreden i country, var kjæresten Åse Britt med som korist. Foto: Julia M. Nagelstad/NRK
KJÆRLIG TONEFØLGE: Det sies at bak enhver suksessfull mann, står det en sterk kvinne. Under Bjørns opptreden i country, var kjæresten Åse Britt med som korist. Foto: Julia M. Nagelstad/NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hver lørdag siden slutten av august, har seertallene til NRKs «Stjernekamp» økt fra uke til uke. En av grunnene til det er Bjørn Tomren (40). Hans unike sangtalent har bergtatt både dommere, anmeldere og TV-seere. Alle har de trykket romsdalingen til sitt bryst.

Lørdag står han i finalen i «Stjernekamp».

Musikken betyr mye for Bjørn, men familien hans i Bergen betyr mest: Kjæresten Åse Britt Jakobsen (39) og deres datter (1).

Ærlige ord

Det er hensynet til disse to – og fokuset på deltakelsen – som gjør at Bjørn har takket nei til å stille opp på intervjuer under «Stjernekamp». Og henvendelsene har vært mange!

Men Se og Hør får en sjelden mulighet til å snakke med sangeren i TV-studioet i Nydalen.

- Jeg har valgt å prioritere de tingene som betyr mest for meg, forteller han åpenhjertig.

Gjennom romsdalingens unike sangvalg, har han åpnet den musikalske horisonten til TV-seerne.

- Det har vært en glede å få spille sanger som jeg liker, som «Du er min los» og «Peace in the Valley». Den siste har jeg sunget veldig lenge. Jeg har ingen forhåpninger om et liv etter døden, og er ikke religiøs i den forstand, men den er en veldig fin låt som beveger meg, forteller Tomren til Se og Hør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer