Ryan svek kjæresten sin på verst mulig vis:

Falt for sin egen svigermor

Mens kjæresten var gravid, innledet Ryan et forhold til svigermoren.

SAMMEN I TRE ÅR: Ryan og Jess fotografert før de flyttet inn hos Jess’ mor og stefar. Foto: Facebook
SAMMEN I TRE ÅR: Ryan og Jess fotografert før de flyttet inn hos Jess’ mor og stefar. Foto: Facebook Vis mer
Publisert

Jess Aldridge (24) gledet seg til å bli mamma. Hun og kjæresten Ryan Shelton (29) bodde sammen i en liten leilighet, men på grunn av graviditeten og corona-nedstengningen flyttet de etterhvert inn hos Jess’ mamma Georgina (44) og stefar Eric (56).

Det melder The Sun.

– Mamma sa at hun kunne hjelpe meg med å passe den lille. Hun lovte at alt skulle bli så utrolig mye enklere – men slik ble det ikke, sier Jess.

Jess hadde vært sammen med bilselgeren Ryan i tre år, etter at de ble kjent med hverandre på nettet.

Etterhvert begynte 24-åringen å føle på et visst ubehag. Hun fikk mistanke om at Ryan flørtet med moren hennes, og syntes det virket som om moren flørtet tilbake.

DRAMA: Ryan og Jess var kjærester. Men så forelsket han seg i sin 15 år eldre svigermor Georgina. Foto: Facebook
DRAMA: Ryan og Jess var kjærester. Men så forelsket han seg i sin 15 år eldre svigermor Georgina. Foto: Facebook Vis mer

– Coronakrisen gjorde at vi var omtrent innesperret sammen i flere måneder. Det var vanskelig, særlig fordi jeg ble så ukomfortabel av hvordan Ryan og mamma oppførte seg. Ofte satt de på kjøkkenet og drakk Bacardi og tøyset, mens jeg og pappa satt i stuen og så på TV, forteller hun.

UKJENT FORTID: I lørdagens episode av «Kåss til Kvelds», avslører Synnøve Skarbø at hun og Aune Sand, som også er gjest i programmet, har klint. Men Sand er ikke helt enig. Video: NRK Vis mer

Dukket ikke opp

En kveld så Jess noe hun ikke skulle se: Ryan tok på morens rumpe – men han avfeide det med at han bare hadde prøvd å dytte henne bort.

Jess tenkte at det kanskje var graviditeten som gjorde henne overfølsom, og at alt ville bli normalt igjen når babyen var født.

Da lille Reuben kom til verden på sykehuset i Gloucestershire i England, var Georgina sammen med datteren sin under fødselen. Ryan derimot glimret med sitt fravær.

Etter fødselen kom han innom for å hilse på sin nyfødte sønn, men han var der imidlertid i bare fem minutter.

GIFT I 12 ÅR: Eric trodde at han og Georgina hadde et godt forhold – og er like sjokkert som bonusdatteren Jess over alt som har skjedd. Foto: Facebook
GIFT I 12 ÅR: Eric trodde at han og Georgina hadde et godt forhold – og er like sjokkert som bonusdatteren Jess over alt som har skjedd. Foto: Facebook Vis mer

Slo opp på SMS

Samme kveld fikk Jess en tekstmelding fra Ryan der han brøt med henne. Han skrev at han var møkklei av å bli beskyldt for å flørte med moren hennes.

Neste dag kom han innom sykehuset igjen i ti minutter - da hadde han pakket sakene sine for å flytte ut.

Jess hadde ingen anelse om at moren sto på parkeringsplassen og ventet, og at de skulle kjøre videre sammen.

ALENE OM ANSVARET: Jess oppdaget at kjæresten og moren hadde flyttet sammen da hun kom hjem fra sykehuset med lille Reuben. Foto: Facebook
ALENE OM ANSVARET: Jess oppdaget at kjæresten og moren hadde flyttet sammen da hun kom hjem fra sykehuset med lille Reuben. Foto: Facebook Vis mer

Først da Jess og Reuben fikk komme hjem fra sykehuset, gikk sannheten opp for henne: Ikke bare Ryan – men også moren hadde flyttet ut.

– Alle tingene deres var borte. Jeg skjønte at Ryan var sammen med mamma, men begge nektet. Først dagen etterpå innrømmet begge at de hadde innledet et forhold, sier Jess.

Hun følte seg kvalm – og utnyttet.

– Du kan ikke oppleve noe verre svik. Du forventer at en nybakt bestemor blir forelsket i babyen – ikke i babyens pappa, sier hun.

LYKKEN SMILER: Realityserien «Too Hot To Handle» ble fort en seersuksess på Netflix, og nå har en av de mest sentrale deltakerne store nyheter å komme med. Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

- Motbydelig

Saken har vakt stor oppsikt i Storbritannia, og Ryan kalles for tidenes verste pappa.

– Mamma sa at hun ikke kan noe for hvem hun forelsker seg i, og Ryan sa akkurat det samme, forteller Jess.

I ettertid har hun funnet ut at moren og kjæresten hadde hatt et forhold til hverandre i et halvt år. Det fortalte moren selv i en tekstmelding til datteren.

– Det er rett og slett motbydelig, sier Jess.

Bortsett fra søsteren, som Georgina og Ryan bor hos, har familien hennes tatt avstand fra henne.

– Det er helt forferdelig. Vi er alle sjokkerte, sier et familiemedlem.

OVERRASKER: Mie og Ali fant kjærligheten på «Love Island». Nå forteller de om hvordan det første året har vært, og avslører at ting ikke gikk helt som det skulle på tampen av året. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

Bryr seg ikke

Og alene i huset hvor kjærlighetsforholdet oppsto, sitter Georginas ektemann Eric.

Han og Georgina hadde nettopp fornyet ekteskapsløftene sine da hun møtte datterens kjæreste, og de hadde vært gift i 12 år. Eric er knust.

Jess har flyttet tilbake til leiligheten hun delte med Ryan før de flyttet inn hos moren hennes.

– Jeg forstår ikke hvordan jeg skal forklare dette til Reuben når han blir stor, sier hun skuffet.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Men Ryan bryr seg ikke.

– Jeg er forelsket i Georgina, og jeg blåser i hva andre mener. Jeg vet hva som har skjedd. Det er to sider av enhver sak, og jeg vet sannheten bak alt dette, sier han til The Sun.

LES OGSÅ: Om kjærlighetssorgen: - Det var beinhardt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer