Ryan svek kjæresten sin på verst mulig vis:

Falt for sin egen svigermor

Mens kjæresten var gravid, innledet Ryan et forhold til svigermoren.

SAMMEN I TRE ÅR: Ryan og Jess fotografert før de flyttet inn hos Jess’ mor og stefar. Foto: Facebook
SAMMEN I TRE ÅR: Ryan og Jess fotografert før de flyttet inn hos Jess’ mor og stefar. Foto: Facebook Vis mer
Publisert

Jess Aldridge (24) gledet seg til å bli mamma. Hun og kjæresten Ryan Shelton (29) bodde sammen i en liten leilighet, men på grunn av graviditeten og corona-nedstengningen flyttet de etterhvert inn hos Jess’ mamma Georgina (44) og stefar Eric (56).

Det melder The Sun.

– Mamma sa at hun kunne hjelpe meg med å passe den lille. Hun lovte at alt skulle bli så utrolig mye enklere – men slik ble det ikke, sier Jess.

Jess hadde vært sammen med bilselgeren Ryan i tre år, etter at de ble kjent med hverandre på nettet.

Etterhvert begynte 24-åringen å føle på et visst ubehag. Hun fikk mistanke om at Ryan flørtet med moren hennes, og syntes det virket som om moren flørtet tilbake.

– Coronakrisen gjorde at vi var omtrent innesperret sammen i flere måneder. Det var vanskelig, særlig fordi jeg ble så ukomfortabel av hvordan Ryan og mamma oppførte seg. Ofte satt de på kjøkkenet og drakk Bacardi og tøyset, mens jeg og pappa satt i stuen og så på TV, forteller hun.

Dukket ikke opp

En kveld så Jess noe hun ikke skulle se: Ryan tok på morens rumpe – men han avfeide det med at han bare hadde prøvd å dytte henne bort.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer