Trillinger:

Endelig gjenforent

Hodefasongen er det eneste som skiller de tre guttene fra hverandre.

TO FIKK DRA: Her er Leo og Beau på vei hjem, mens River må bli igjen på sykehuset. FOTO: Lauren Mountain / SWNS
TO FIKK DRA: Her er Leo og Beau på vei hjem, mens River må bli igjen på sykehuset. FOTO: Lauren Mountain / SWNS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lauren (28) og Jack Mountain (29) var overlykkelige da graviditetstesten var positiv. Graviditeten var ønsket, og paret gledet seg til å bli foreldre.

Men da de dro på den første ultralyden, fikk de et sjokk. Det var nemlig ikke én liten baby som lå inni Laurens mage. Det var tre!

- Det var helt utrolig. Vi måtte ringe familie og venner på FaceTime for å fortelle dem nyheten – og se reaksjonen deres, forteller Lauren.

Mange trodde hun bare spøkte med dem – fordi det ikke er verken tvillinger eller trillinger i noen av familiene. Og pappa Jack er enebarn.

Tung narkose

Trillingene delte morkake, så de unge foreldrene fikk beskjed om at det var et risiko-svangerskap. Men utrolig nok gikk det bra i lang tid.

Ti uker før termin måtte de bitte små barna tas med hastekeisersnitt på Worcestershire Royal Hospital. Det tok syv minutter fra den første til den siste var født.

River og Beau veide begge 1,39 kilo, mens Leo veide 1,36 kilo. Lauren våknet først 12 timer etter operasjonen, og da var trillingene for lengst installert i hver sin kuvøse.

I april fikk Leo og Beau komme hjem. River ble derimot født med en kronisk lungesykdom, og måtte bli værende.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer