Ektepar fra Enebakk gikk ned 304 kilo

Hilde veide 140 kilo, mens ektemannen Niels veide 319 kilo. Nå kan paret ha satt Norgesrekord i slanking.

STOR FORANDRING: Før slanking, kostholdsendring og operasjon veide Niels 319 kilo, mens Hilde veide 140 kilo. Foto: Privat
STOR FORANDRING: Før slanking, kostholdsendring og operasjon veide Niels 319 kilo, mens Hilde veide 140 kilo. Foto: Privat Vis mer

SEOGHØR.NO: Niels Schrøder (42) tok grep da vekten viste 319 kilo. Nå veier han 95 kilo. Kona Hilde Schrøder (40) fikk sjokk da hun veide 140 kilo. Nå veier hun 60 kilo - og er strålende fornøyd.

I SALG NÅ: I ukens Se og Hør kan du lese mer om paret, og se flere eksklusive bilder.
I SALG NÅ: I ukens Se og Hør kan du lese mer om paret, og se flere eksklusive bilder. Vis mer
SAMMEN I TYKT OG TYNT: - Vi har støttet hverandre hele veien. Det har gjort at vi har klart å nå målene våre om å gå betydelig ned i vekt, sier Niels og Hilde Schrøder. 
 Foto: Espen Solli, Se og Hør
SAMMEN I TYKT OG TYNT: - Vi har støttet hverandre hele veien. Det har gjort at vi har klart å nå målene våre om å gå betydelig ned i vekt, sier Niels og Hilde Schrøder. Foto: Espen Solli, Se og Hør Vis mer

Ekteparet fra Enebakk i Akershus har etter alt å dømme satt slankerekord i Norge. En kombinasjon av slanking, nytt kosthold og en lettere slankeoperasjon har gjort susen. Til sammen har de kvittet seg hele 304 kilo!

- Jeg var feit. Bildet taler for seg selv, sier Niels til Se og Hør.

- Hvordan i all verden klarte du å oppnå en vekt på 319 kilo, Niels?

- Mamma har alltid sagt at jeg veide 70 kilo da jeg ble født. Da jeg var åtte år spiste jeg dobbelt så mye som faren min. Jeg jobbet som langtransportsjåfør. - Etter hvert som jeg este ut, kjørte jeg lengre. Da slapp jeg å bevege meg så ofte. Jeg ble så stor fordi jeg spiste ekstremt mye, og ikke var i aktivitet, forklarer Niels.

Den eventyrlige forvandlingen var nesten ikke til å tro for parets nærmeste familie.

- Det er ikke kjipt å endre livsstil. Heldigvis handler det ikke om å spise salat resten av livet, og trene 20 timer i uka, sier Niels.

Du kan lese mer om den utrolige historien i papirutgaven til Se og Hør som nå er i salg.


LES OGSÅ: Madelen begynte å miste håret som fireåring