«Grenseløst forelsket»:

Dømmes: - Blir forbanna

Forholdet mellom TV-paret AnneMa og Dündar provoserer mange. Nå tar de et oppgjør med kritikken.

PREMIERE: Discovery+ er i full gang med den nye serien «Grenseløst forelsket». Vi har tatt en prat med AnneMa (62), som er gift med den 33 år yngre Dundar fra Tyrkia, og hun svarer på spørsmålet «alle» spør seg. Video: Andreas Hara Fadum/Discovery+. Reporter: Luna Lea. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er på ingen måte gitt at man skal finne «the one» på stedet man har vokst opp eller i byen man har flyttet til for å studere. Det beviser et knippe nordmenn i Discovery-serien «Grenseløs kjærlighet». Å finne en partner utenlands kan imidlertid by på en rekke problemer og utfordringer, noe serien også utforsker.

I tillegg er det ikke gitt at man finner seg en partner som samfunnet rundt en aksepterer. Det har Anne Marit Yuvali (62), også kjent som AnneMa, erfart.

Hun falt nemlig pladask for 33 år yngre Dündar fra Tyrkia, og det er det mange som har ment mye om. Det forteller hun i et større intervju med Se og Hør.

Les hele intervjuet om det vanskelige valget, fordommene og det unike forholdet på Se og Hør Pluss her.

Fordommer

62-åringen er en tøff dame med bein i nesa, noe som har kommet godt med i møte med folks fordommer.

Mange reagerer negativt på den 33 års store aldersforskjellen, og flere har sagt til AnneMa at Yuvali kun er interessert i henne for å få komme til Norge.

- HIMLA MORSOMT: AnneMa sier hun prøver så godt hun kan å feie vekk fordommene hun møter. Foto: Discovery
- HIMLA MORSOMT: AnneMa sier hun prøver så godt hun kan å feie vekk fordommene hun møter. Foto: Discovery Vis mer

- Jeg møter masse fordommer! Noen hevder jeg måtte dra til utlandet for å finne meg en mann. Andre sier at han bare er sammen med meg for å få oppholdstillatelse, og at han reiser fra meg om tre år. Det gjør meg så forbanna, sier hun til Se og Hør, og fortsetter:

- Hvem jeg gifter meg med er det ingen andre som har noe med, tordner AnneMa, som påpeker at halvparten av alle ekteskap, aldersforskjell eller ikke, ender i skilsmisse.

- Om det skulle skje, så har jeg da i hvert fall hatt det himla morsomt i noen år!

Også 28-åringen foreller at han har blitt møtt med skepsis i hjemlandet.

FANT KJÆRLIGHETEN: Tore Lyngbø er hodestups forelsket i den 27 år yngre alenemoren Richiel Samilan Sablas fra Filippinene. Nå er planen å få henne til Norge, og den reisen får man se i «Grenseløst forelsket» på Discovery+. Reporter: Luna Lea. Video: Andreas Fadum / Discovery+ Vis mer

- Det er mange som er negative til at min kone er eldre enn meg. Jeg er en litt sint mann. Derfor foretrekker jeg steder hvor jeg unngår å få negative kommentarer. Vanligvis holder vi ikke hender, fordi det er slemme mennesker i Tyrkia som sier slemme ting. Det tolererer jeg ikke, sier Yuvali i programmet.

Barnas støtte

Flere har latt seg fascinere av kjærlighetshistorien mellom AnneMa og Dündar. Noe av interessen handler om at førstnevnte har voksne barn som er på alder med hennes nye partner. Det har hun tidligere fortalt til KK.

Hun var nødt til å fortelle barna sine sannheten om kjæresten.

GRENSELØS KJÆRLIGHET: Her er de første bildene fra Discovery+-serien «Grenseløst forelsket» som har premiere 23. mars 2022. Video: Discovery+ Vis mer

- Jeg ville fortelle dem ansikt til ansikt at jeg er i et forhold med en 28 år gammel mann, som er fra Tyrkia. Men jeg var nødt til å skrive det til dem, da det var vanskelig å samle alle fysisk sammen, har hun sagt til KK.

Heldigvis viste det seg at de støttet valget hennes. På melding tikket det inn: «Er du lykkelig, er vi også lykkelig», et svar som gjorde henne glad.

LES OGSÅ: - Åpen for å «swinge»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer