Døde på bryllupsdagen

Nå ønsker familien svar på hva som har skjedd.

DØDE: Elliot Blair (33), som jobbet som forsvarsadvokat i California, ble funnet død lørdag morgen i feriebyen Rosarito i Mexico. Foto: Privat/GoFundMe
DØDE: Elliot Blair (33), som jobbet som forsvarsadvokat i California, ble funnet død lørdag morgen i feriebyen Rosarito i Mexico. Foto: Privat/GoFundMe Vis mer
Publisert

Elliot Blair (33), som jobbet som forsvarsadvokat i Orange County i California, døde lørdag morgen i byen Rosarito i Mexico. Blair var på ferie med kona si for å feire sin ett års bryllupsdag.

Det opplyste forvarer, og kollega av Blair, Martin Schwarz til avisen Orange County Register søndag.

På en GoFundMe-side hevdes det at Blair «var offer for en brutal forbrytelse». Dette er imidlertid ikke bekreftet verken av myndighetene i Mexico eller i USA.

TRAGEDIE: Robert «NorwayRob» Scott var deprimert i åtte år etter å ha mistet tre av brødrene sine. Video: Andreas Fadum Vis mer

Lokale medier i Mexico, blant annet mediet Noticias BC, rapporterer at politiet opplyser at Blair skal ha falt ut et vindu fra et hotellrom i fjerde etasje, ifølge LA Times.

- Knust

Blair var på ferie med kona Kim da han døde.

- De hadde akkurat begynt å bygge et liv sammen. Elliot ble drept på deres ettårs bryllupsdag. Kims hjerte er knust, heter det i uttalelsen på GoFundMe.

Avisen Orange County Register skriver at de søndag forsøkte å komme i kontakt med bistandsadvokaten til familien og meksikanske myndigheter, uten hell.

Den amerikanske representanten Lou Correa, som representerer Santa Ana, hvor Blair jobbet som forsvarsadvokat, sier til avisen at kontoret hans prøver å finne ut hva som har skjedd.

MISTET FAREN: Maymona Mohamed måte forlate «Farmen» i uke fem grunnet et dødsfall i familien. Video: Rød Løper / Dagbladet TV. Reporter: Bjørn Ekker. Vis mer

Det lokale politiet i Rosarito opplyser til nyhetsmediet Patrulla 646 Código Rojo at ansatte ved hotellet ringte nødetatene rundt klokken 01.15 da den livløse kroppen til Blair ble oppdaget, ifølge Orange County Register.

Det lokale mediet rapporterer at etterforskere hevder å ha funnet bevis for at Blair var påvirket av alkohol på dødstidspunktet.

- Omsorgsfull ektemann

Kate Corrigan, som kjente ekteparet, sier til avisen at Blair var en respektert forsvarsadvokat på kontoret i Orange County.

- Dette er dypt tragisk og ødeleggende på mange måter, sier hun til avisen.

Martin Schwarz beskriver Blair som en «omsorgsfull ektemann, fantastisk person og en fantastisk advokat som viet livet sitt til å betjene sine klienter og hjelpe fylkets mest sårbare personer».

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjernen Kobe Bryants liv. Halvannet år etter sto han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

- Han påvirket utallige liv og tapet av ham vil berøre alle som kjente ham. Vi har vært i kontakt med familien og gjør det vi kan for å støtte dem i denne vanskelige tida. Vi samarbeider med lokale og føderale tjenestemenn for å hjelpe familien med å få svar, sier Schwarz til avisen.

LES OGSÅ: Søstre drept: - Ord strekker ikke til

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer