Du leser nå Se og Hør Pluss

Det finnes alltid lys i tunnellen

OL-vinneren ble knust av sorg da hennes sønn valgte å forlate livet. Åpenhet og omsorg har hjulpet henne gjennom sorgen.

TVILLINGMAMMA: Bjørg Eva Jensen viste frem tvillingene Christer og Marius til Se og Hørs lesere bare noen uker etter at de ble født.

Det finnes alltid lys i tunnellen

KJEMPER SAMMEN: Bjørg Eva Jensen har fått god hjelp og støtte fra samboeren Per Sandbakken de siste årene. Det var Per som måtte gi Bjørg Eva den ufattelige beskjeden om at den ene av sønnene hennes hadde valgt å forlate livet.

NÆRE VENNER: Per Sandbakken har vært sammen med Bjørg Eva Jensen siden 2002, og han regnet Marius som en av sine aller beste venner. De to snakket sammen bare noen timer før Marius døde.

Publisert
Sist oppdatert

Et levd liv. OL-vinner Bjørg Eva Jensen (60) fra Larvik vant folkets hjerter da hun skøytet seg inn til Norges eneste OL-gull under lekene i Lake Placid i 1980.

40 år senere har hun skrevet biografien «Mitt Liv». Den rikt illustrerte boken handler om oppturer, slit, forsakelser, spiseforstyrrelser, svik og diskriminering. Men også om sorgen da den ene av tvillingene hennes valgte å forlate livet.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Vi lanserer Se og Hør Pluss!

• Få de aller beste sakene fra bladet.

• 14-15 Eksklusive saker eller video hver uke.

• Få tilgang til tidligere publiserte spesialer og eksklusive bilder.

199,-/måned

Les eksklusive saker hver dag!

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

999,-/år

Få 58% rabatt!

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer