Denne mannen har slanket bort ett tonn fett

Tor-Arne har slanket seg med 100 kg ni ganger! - Jeg spiste til og med i søvne.

2011: Tor-Arne veide 188 kilo da han i 2011 startet på sitt livs siste - og viktigste slankekur. Foto: PRIVAT/SE OG HØR
2011: Tor-Arne veide 188 kilo da han i 2011 startet på sitt livs siste - og viktigste slankekur. Foto: PRIVAT/SE OG HØR Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tor-Arne Eriksson (43) fra Lyngdal er tidenes mest ekstreme jo-jo slanker.

Ni ganger har han gjennomført sine imponerende slankekurer, hvor han i gjennomsnitt har redusert vekten med 100 kilo hver gang.

Det betyr at 43-åringen, i de 25 årene som er gått siden Se og Hør første gang skrev om hans farvel til en kropp på 188 kilo, har slanket bort bortimot ett tonn fett.

– Minuset er at jeg gang på gang har lagt på meg de samme kiloene igjen. Så det er ikke rart at legene kaller meg for «enten eller», spøker lyngdølingen.

Saken fortsetter under bildet.

Klarer ikke mer

Han er for tiden lykkelig i den slanke enden av vektskalaen, veltrent og med en kondisjon som gjør ham i stand til å sykle mange mil i uka.

Nok en gang hører livet som overvektig fortiden til, men også denne gangen ber han en bønn om at buksene ikke blir for trange.

– Jeg vil heller dø enn å bli kvalt av eget fett, og har gitt klar beskjed om at jeg ikke vil reddes en gang til dersom jeg blir syk på grunn av fedme.

Tor-Arne tviler sterkt på om kroppen hans er klar for en tiende runde med ekstrem forvandling.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer