Christian Eriksen

Deler oppdatering fra sykesengen

Tirsdag morgen ga Christian Eriksen verden en ny oppdatering fra sykehuset.

TOMMEL OPP: Christian Eriksen viser tommel opp fra sykesengen på Rikshospitalet i København. Foto: Skjermdump/Instagram
TOMMEL OPP: Christian Eriksen viser tommel opp fra sykesengen på Rikshospitalet i København. Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer
Publisert

«En stor takk for alle de fine meldingene fra hele verden. Det betyr mye for meg og familien min», skriver Christian Eriksen i en hilsen på Instagram tirsdag morgen.

Lørdag kveld fikk Eriksen hjertestans og kollapset under Danmarks kamp mot Finland i EM. En samlet fotballverden holdt pusten, men det medisinske personellet fikk hjertet til å slå igjen og han ble sendt til sykehuset.

Siden har Eriksen bare delt en liten oppdatering gjennom sin agent, men tirsdag morgen har han lagt ved et bilde fra sykesengen der han smiler og viser tommel opp.

«Jeg har det bra - forholdene tatt i betraktning. Jeg må fortsatt gå gjennom noen undersøkelser på sykehuset, men jeg føler meg ok», skriver han videre.

«Nå vil jeg heie på det danske laget i de neste kampene. Spill for hele Danmark», avslutter Eriksen.

FEIRING: Romelu Lukaku feiret sitt mål mot Russland ved å erklære sin kjærlighet til Christian Eriksen inn i kamera. Video: Rødt Kort. Vis mer

Eriksen fikk hjerte- og lungeredning mens spillerne dannet en ring rundt stjernespilleren slik at TV-kameraene ikke skulle fange opp Eriksens kamp for livet.

Danmarks lege bekreftet søndag at midtbanespillerens hjerte stoppet på banen, men at de fikk reddet ham takket være hjerte- og lungeredning.

Dansken ble sendt til Rikshospitalet i København og det kom meldinger om at han var stabil seinere samme kveld. Dermed ble kampen fullført lørdag.

DRAMATISK: Adrian Sellevoll havnet på sykehus etter en dramatisk kveld. Video: Private bilder / Rød Løper Vis mer

- Ubehagelig

Mandag møtte Kasper Schmeichel, Pierre-Emile Højbjerg og Martin Braithwaite pressen for å snakke om den dramatiske kvelden i Parken lørdag kveld.

- Det var en meget ubehagelig situasjon. Jeg tenkte på hans familie. Hans kone og barn. Jeg har alltid vært stolt av å spille på dette landslaget, og jeg har ikke blitt mindre stolt nå, sa Schmeichel, som selv trøstet Eriksens kone som kom gråtende til fra tribunen.

Også Barcelona-spiller Braithwaite fortalte om noen tøffe døgn etter kampen.

- Det har ikke vært de beste dagene. Selvfølgelig har vi merket en enorm støtte, og det er mange som har respektert at det er en spesiell situasjon, sa en berørt Braithwaite.

Neste kamp for det danske landslaget er mot Belgia torsdag.

KREFTSJOKK: Da Karsten Warholm løp seg inn i de norske hjertene med VM-gull i London i 2017, hadde kjæresten Oda Djupvik nettopp fullført sin siste kreftbehandling. Det kommer frem i NRK-serien «Karsten og Leif». Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Ikke noe jeg unner min verste fiende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer