FRA LAMMELSE TIL LYKKE: - Takket være Keith blir jeg sterkere og bedre for hver dag som går, sier Riona. Hun glemmer aldri døgnet som forandret hennes liv for to år siden. Foto: Cater
FRA LAMMELSE TIL LYKKE: - Takket være Keith blir jeg sterkere og bedre for hver dag som går, sier Riona. Hun glemmer aldri døgnet som forandret hennes liv for to år siden. Foto: Cater Vis mer

Riona Kelly:

Ble dumpet - fikk slag og ble lam

Dagen etter at ektemannen vraket henne, fikk Riona en ny nedtur.

Publisert

(Seoghør.no): Tilværelsen raste sammen for den britiske firebarnsmoren Riona Kelly (37) for to år siden. Etter et illebefinnende sviktet beina, og hun stupte ned trappen i hjemmet sitt.

- Alt svartnet for meg. Heldigvis var sønnen min Kevin (5) hjemme, og fikk ringt etter ambulanse, forteller Riona om dramaet.

På sykehuset konstaterte legene at det var en ekstremt sjelden form for slag, som brått gjorde henne lam fra livet og ned.

LOT SEG IKKE KNEKKE: Med hard innsats og en god porsjon humor har Riona nå trent seg opp nok til å kunne gå forsiktig rundt i huset. Foto: Cater
LOT SEG IKKE KNEKKE: Med hard innsats og en god porsjon humor har Riona nå trent seg opp nok til å kunne gå forsiktig rundt i huset. Foto: Cater Vis mer

Ville dø

Dagen før ulykken hadde hennes ektemann bedt om skilsmisse.

- Ikke bare måtte jeg forholde meg til sykdommen, men jeg måtte også takle at jeg mistet partneren min gjennom 14 år, sier hun.

Ekteskapet hadde slett ikke vært perfekt, men de hadde tross alt skapt en felles tilværelse med ansvaret for fire barn sammen.

- Jeg hadde mest lyst til å gi opp alt og dø, men måtte være sterk for barnas skyld, sier Riona.

Redningen

Legene mente hun kunne bli bedre, men at det kunne ta år før hun kunne stå igjen. For en travel småbarnsmor var ikke dette et alternativ, og Riona satte i gang med fysioterapi og hardtrening.

To måneder senere klarte hun å slepe seg over gulvet mens hun klamret seg til bommen på sykehuset.

Etter hvert fikk hun også hjelp av den personlige treneren Keith Mason (35), noe som viste seg å bli starten på et helt nytt kapittel i Rionas liv.

NY HVERDAG: Keith (35), Nara (16), Izabela (9), Riona (37) med Keiths datter Kalani (5) på fanget, Logan (5) og Caleb (11). Foto: Cater
NY HVERDAG: Keith (35), Nara (16), Izabela (9), Riona (37) med Keiths datter Kalani (5) på fanget, Logan (5) og Caleb (11). Foto: Cater Vis mer

- Etter en stund måtte jeg kutte ham ut som personlig trener, det ble for dyrt. Likevel inviterte han meg på kaffe noen uker senere. Jeg kunne ikke forstå hvorfor en tøff rugbyspiller ville treffe en funksjonshemmet kvinne som meg, forteller hun.

Modelloppdrag

Det ene tok det andre, og nå er Keith hennes kjæreste og aller beste støtte-spiller. Selv om Riona fremdeles er avhengig av rullestolen blir hun stadig sterkere, og kan nå gå korte turer på egne ben.

Riona har også forsøkt seg som modell i rullestol, og har allerede vært med i sin første TV-reklame. Fremtiden ser lysere ut enn på lenge.

- Keith er en herlig mann. Nå har vi vært sammen i ett år, barna liker ham kjempegodt, og jeg lever et rikt liv, sier den lykkelige firebarnsmoren.

LES OGSÅ: Julia Roberts overrasket med «Pretty Woman»-comeback

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer