Hundeangrep:

Angrepet av pitbull:
- Forferdelig tragedie

Lily Norton (6) måtte sy over tusen sting etter den brutale hendelsen. Nå er familien redd for at hun aldri kan smile igjen.

PÅ SYKEHUS: Lily Norton ble i all hast fløyet til barnesykehuset i Boston etter angrepet tidligere i februar. Foto: GoFundMe
PÅ SYKEHUS: Lily Norton ble i all hast fløyet til barnesykehuset i Boston etter angrepet tidligere i februar. Foto: GoFundMe Vis mer
Publisert

Seks år gamle Lily Norton er innlagt på intensivavdelingen på barnesykehuset i Boston etter hundeangrepet lørdag 18. februar, skriver People. Tilstanden er kritisk.

Den lille jenta måtte gjennom en elleve timer lang operasjon som følge av at en pitbull gikk til angrep og bet henne gjentatte ganger i ansiktet.

Det ble sydd over tusen sting, fra under øynene og helt ned til kjeven. Lily skal også gjennom ytterligere to operasjoner i nær fremtid.

Disse overvåkningsbildene viser hendelsen der en 85 år gammel kvinne blir angrepet og drept av en alligator. Video: Kameraone. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet. Vis mer

- Spyttkjertlene hennes fungerer ikke og legene har sagt at hun aldri vil kunne smile igjen. Musklene hennes er ødelagt, sier familievennen CJ Pitcher til lokalavisen The Sun Journal.

Pitcher har nå opprettet en innsamlingsaksjon på nettstedet GoFundMe.

Lily vil ha behov for omfattende behandling i tiden fremover, og pengene skal dekke kirurgi og reiseutgifter fra hjemstedet i Maine til sykehuset i Boston.

ET HUNDELIV: En japansk mann brukte 150 000 kroner på hundekostyme slik at han kan «leve som et dyr». Video: Twitter/@toco_eevee Vis mer

- Ropte på moren

Lily kommer til å være innlagt på sykehus i hvert fall ti dager til, forteller moren Dorothy Norton til den lokale tv-stasjonen News Center Maine.

Datteren får hjelp til å puste, men har det etter forholdene bra.

Ulykken skjedde da Lily var på helgebesøk hos en venn.

- De skulle spille kort, så hun satt seg ved bordet. Vennen gikk for å hente kortene og da hun kom tilbake, ropte hun på moren sin fordi hunden hadde bitt Lily i ansiktet, forklarer Dorothy Norton til tv-stasjonen.

Moren til Lilys venn skal ha passet hunden for naboen, ifølge Norton. Lily ble i all hast fraktet med ambulansefly til sykehuset i Boston.

MODELL: Victoria Salcedo måtte amputere begge armene og det ene benet, bare seks år gammel. Nå inspirerer hun millioner på sosiale medier. Video: Victoria Salcedo / KameraOne Vis mer

Selv om angrepet har påført den lille jenta store skader i ansiktet, er hun ikke særlig redd, ifølge moren:

- Hun hater ikke hunder, det er i hvert fall det hun har sagt til meg. Hun ønsker bare ikke å møte denne hunden igjen.

- Forferdelig tragedie

Dorothy og ektemannen Leo Norton, som bor i den lille byen Chesterville i delstaten Maine på USAs østkyst, forbereder seg nå på mye reising til Boston i tiden som kommer.

Datteren kommer til å være innlagt en god stund til, og vil ha behov for oppfølging og behandling i lang tid.

NB! STERKE INNTRYKK: Redningshelikopteret CHC i Florø fikk melding om en fallulykke ved Store Dyrhaugstind. Redningsmannen Alvin Fyhn (45) måtte ta et av de vanskeligste valgene han noen gang har tatt. Video: «Reddet» på TV 2. Klipp: Bjørge Dahle Johansen / Dagbladet TV Vis mer

«Vi ber om all mulig hjelp til denne familien, så vi kan lette litt på utgiftene denne forferdelige tragedien har påført dem», heter det i beskrivelsen på GoFundMe.

«Den stakkars, søte lille jenta har fått livet sitt forandret for alltid. Hun er bare seks år. For ikke å glemme foreldrenes liv, som nå har blitt snudd på hodet», står det videre.

I skrivende stund har det kommet inn over 57 000 dollar, noe som tilsvarer i underkant av 600 000 norske kroner.

Det lokale politiet i Chesterville opplyser til The Sun Journal at hundeangrepet er under etterforskning.

ULYKKE: I 2006 var Karina Hollekim i en alvorlig fallskjermulykke. Legene fortalte henne at hun aldri kom til å gå igjen, men det stoppet ikke Karina. Reporter: Bjørn Ekker. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

LES OGSÅ: Gullvinner funnet død i ferieparadis

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer