Lana Michaels:

Ammer kjæresten to ganger i uken

Tobarnsmoren Lana Michaels savnet ammingen - derfor lot hun sin egen forlovede drikke av brystene sine.

EROTISK: Lana Michaels gir kjæresten sin brystmelk to ganger i uken, og beskriver det som «svært erotisk». Foto: TikTok / @lana.on.demand
EROTISK: Lana Michaels gir kjæresten sin brystmelk to ganger i uken, og beskriver det som «svært erotisk». Foto: TikTok / @lana.on.demand Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere læreren Lana Michaels har en sønn på elleve og en datter på syv år, og forteller til den britiske tabloidavisen The Sun at hun savnet følelsen av å amme.

I en ny dokumentar som sendes på britiske Channel 4 forteller hun at hun lar forloveden Shawn få suge på puppene hennes to ganger i uken.

Hun beskriver det å amme kjæresten som «svært erotisk» og en «perfekt form for forspill», og avslører at hun er så hektet på det at hun ikke kan se for seg å slutte med det.

FERSKE FIREBARNSFORELDRE: I en sesong av «Bloggerne» får vi bli med Monica og Chris Nyhus på fødestua når datteren Emily blir født. Video: TV 2 / Rød Løper Vis mer

Hun ammet sin eldste sønn i åtte måneder, og datteren i to år.

- Jeg vil ikke ha en ny baby og barna mine er altfor gamle til å amme nå, men jeg likte tanken på å amme Shawn, sier hun til The Sun.

- Melk i munnen

Paret, som opprinnelig kommer fra Storbritannia, men som nå bor i Murcia i Spania, forteller at de fikk ideen om å amme ham før de hadde sex sammen etter å ha hatt en firkant med andre partnere.

- Jeg hadde sugd på en annen kvinnes bryster da jeg kjente at det kom melk i munnen min. Det koblet ideen med brystmelk opp mot sex - og så fortsatte vi bare derifra, sier Shawn til den britiske tabloidavisen.

«EX ON THE BEACH DANMARK»: Teitur og Sandra skal til å ha sex, men så skjer noe som aldri har skjedd på «Ex on the Beach» tidligere. Video: Discovery. Manus/klipp: Celina Morken Vis mer

Etter at paret flyttet til Spania, ble landet rammet av corona-lockdown. Da bestemte de seg for å slutte i lærerjobbene sine og satse for fullt på Lanas pornofirma, Lana On Demand.

Etter å ha gjort litt research på internett, hevder Lana at hun fant en måte å «gjenopprette» melkeproduksjonen ved å ta en type kosttilskudd. Etter tre dager begynte det å komme noen dråper melk ut av brystene.

- Opphissende og avslappende

Paret forteller at de har sex omtrent fem ganger i uken, og at de gjerne liker å utforske rollespill og gå på swingersklubb også.

To ganger i uken drikker Shawn drikker Lanas brystmelk. Han beskriver det som både opphissende og avslappende på én gang.

Selv mener de det overhodet ikke er merkelig at voksne kan nyte brystmelk - og de bryr seg ikke om at det ikke er ansett som «normalt».

- De tror kanskje ikke at det er nødvendig, men melken er virkelig næringsrik og den er laget for oss. Jeg liker virkelig Lanas melk, sier Shawn.

Lana hevder dessuten at hun har gått opp i BH-størrelse til en 75D etter at hun begynte å amme forloveden sin.

STOR SNAKKIS: Netflix-serien «Sex/life» toppet topplisten på kort tid, men det er én spesiell scene som stjal oppmerksomheten. Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

Etterspurt råvare

Brystmelk i seg selv har hatt en enorm popularitet i visse kretser de siste åra. Melken blir utpekt som «helt naturlig» og et «supermat»-produkt.

- Morsmelk er lenge blitt fremmet som optimal for spedbarnsernæring, og er etterspurt blant CrossFit, BodyBuilding, Paleo eller andre treningssamfunn, fetisjister, folk med kroniske sykdommer og til og med matelskere, påpeker forfatterne av en vitenskapelig artikkel fra 2015.

Blant annet skal morsmelks-is ha blitt solgt i Storbritannia, mens et selskap i USA selger slikkepinner med morsmelkssmak. Men først og fremst blir melken solgt i rå tilstand, klar til å drikke.

NY SERIE: Det renner ut serier på Netflix om dagen, og nå er de snart klare med en ny dokuserie ved navn «Sex, love & goop». I spissen er skuespiller og vaginalys-lager Gwyneth Paltrow. Men ikke alle er like fornøyde med serien. Video: Thea Hope/ Netflix/ Rød Løper Vis mer

- Ren placebo-effekt

Men ifølge artikkelforfatterne har ingen vitenskapelig studie bevist at direkte inntak av morsmelk hos voksne har noe annen virkning enn en ren placebo-effekt.

- Fordelene fra brystmelk finner du i laboratoriet, og ikke i en flaske som du bestiller på nettet fra en ammende mor, skriver de, og utdyper:

- Faktisk vil rå menneskemelk kjøpt på internett, eller i en upasterurisert tilstand, kunne medføre fare. Det kan utsette forbrukerne for matbårne sykdommer. Om melken ikke er pasteurisert eller testet, kan den også utsette forbrukerne for infeksjonssykdommer som cytomegalovirus, hepatitt B og C, hiv, HTLV og syfilis.

«THREESOME»: Den nye svenske dramaserie har både sex, kjærlighet og svik på menyen. Video: Viaplay Vis mer

LES OGSÅ: - Herregud, kle på deg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer