Foreldrene fikk gledessjokk på ultralydundersøkelsen:

Alle gode ting er 5!

De fem jentene er seks år gamle – og allerede TV-stjerner i USA.

EN STILLE STUND: Storesøster Blayke var lykkelig da de fem lillesøstrene kunne komme hjem fra sykehuset. Her har de fått alle sammen til å sove samtidig – noe som ikke skjedde altfor ofte. Foto: Photobank
EN STILLE STUND: Storesøster Blayke var lykkelig da de fem lillesøstrene kunne komme hjem fra sykehuset. Her har de fått alle sammen til å sove samtidig – noe som ikke skjedde altfor ofte. Foto: Photobank Vis mer
Publisert

Den største drømmen til Danielle (36) og Adam Busby (39) da de giftet seg i 2006, var å bli foreldre. Men det skulle vise seg å ikke være så lett.

Etter å ha forsøkt i ett år, skjønte de at de trengte hjelp. Det viste seg at Adam hadde få sædceller, og Danielle hadde sjeldne eggløsninger.

Men med hjelp av forskjellige legemidler – og seks runder med inseminasjon – skulle de endelig lykkes. Blayke Louise (10) kom til verden i 2011, og ekteparet kunne ikke vært gladere.

Ville ikke fjerne noen

Noen år senere fikk de lyst til å gi Blayke en lillesøster eller en lillebror. Denne gangen trengte de bare et par runder med inseminasjon – og fikk også langt mer enn de hadde bedt om.

En tidlig ultralydundersøkelse viste nemlig at Danielle bar på ikke mindre enn fem fostre!

- Legene ville at vi skulle redusere antallet, fordi det ville medføre så mange komplikasjoner å få femlinger. Men vi kunne ikke la dem gjøre det, fortalte hun i et intervju med radiokanalen ABC13.

Og etter 28 uker og to dager ble de fem babyene forløst med keisersnitt. Alle var jenter, og alle var i live.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer