ENDELIG LITT SAMMEN: Petter Northug og kjæresten Rachel Nordtømme tok seg en rolig kveldsjoggetur i Voksenkollveien seint i går kveld.
Foto: Thomas Rasmus Skaug  / Dagbladet
ENDELIG LITT SAMMEN: Petter Northug og kjæresten Rachel Nordtømme tok seg en rolig kveldsjoggetur i Voksenkollveien seint i går kveld. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer

Sneik seg til hemmelig date med Rachel

Slik ladet Petter Northug opp til stafettriumfen.

Publisert

SORIA MORIA (Dagbladet): Dagbladets reportasjeteam var i ferd med å runde av kvelden etter å ha møtt stafettgulljentene, da vi ble vitne til kveldsdaten.

Petter Northug forlot utøverhotellet på Soria Moria — et par snøballkast fra Holmenkollbakken — noen minutter over halv ti i går kveld.

Superstjernen var ikledd hvit lue, en rød treningsjakke med «Norge» på ryggen, svart bukse og joggesko.

Møttes utenfor hotellet Northug jogget ut fra hotellets område og inn i Voksenkollveien. Der sto kjæresten Rachel Nordtømme og ventet på ham. 21-åringen, som til vanlig er hekkeløper og per i dag har landets mest populære blogg, var kledd i svart joggedress, grå lue og hvite vanter.

De to jogget så sammen i retning Frognerseteren i lavt tempo. Rachel Nordtømme røpet nylig at hun ikke hadde sett sin fire år eldre kjæreste på over én måned.

Dagbladet som akkurat hadde bestilt en taxi, benyttet muligheten til å få et bilde av den eksklusive kveldsdaten.

De som har lurt på om Northugs luftveisproblemer de siste par dagene vil bli et problem under dagens VM-stafett, har sannsynligvis en god mulighet til å roe nervene. En rolig joggetur kvelden før et av årets viktigste løp, vitner først og fremst om et godt overskudd.

Gråt for Northug Når vi ringer Rachel Nordtømme for å høre om hun har lyst til å kommentere joggeturen, takker hun imidlertid pent nei.

Northug og Nordtømme har vært kjærester siden høsten 2008, men de ble kjent allerede da skistjernen var 17 år gammel.

Nordtømme har flere ganger uttalt at hun mister kontrollen fordi hun blir så ivrig når hun ser kjæresten konkurrere.

Da Dagbladet møtte henne etter Northugs seier på 30-kilometeren med skibytte i VM, var hun fortsatt preget etter å ha blitt rørt til tårer av kjærestens vanvittige avslutning.

- Jeg har ikke noe sminke under øynene? spurte hun reporteren.

Om det blir flere tårer for kjæresten, blir klart i ettermiddag. Den seine joggeturen kan vise seg å bli gull verdt.

JOGGET SAMMEN: Rachel Nordtømme sa til TV 2 for noen dager siden at hun ikke har sett kjæresten Petter Northug på en måned. I går jogget de sammen ved utøverhotellet, like ved Holmenkollbakken. Foto: Thomas Rasmus Skaug  / Dagbladet
JOGGET SAMMEN: Rachel Nordtømme sa til TV 2 for noen dager siden at hun ikke har sett kjæresten Petter Northug på en måned. I går jogget de sammen ved utøverhotellet, like ved Holmenkollbakken. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer